Home » Domenii » Amenajari Interioare » Rezolva criza spatiilor de depozitare in propriul apartament

Rezolva criza spatiilor de depozitare in propriul apartament
Dacă aveți un apartament mic, cu foarte puțin de stocare, dar au tavane înalte frumoase ... acest lucru ar putea fi solutia perfecta pentru tine! Ai luat în considerare construirea unui etaj ridicat cu de depozitare ascuns?


Nu ratați! Urmariti  100%construct  pe Facebook astfel incat să iti aducă mai multă iubire de viață în casa ta.Dacă aveți un apartament mic, cu foarte puțin de stocare, dar au tavane înalte frumoase ... acest lucru ar putea fi solutia perfecta pentru tine! Ai luat în considerare construirea unui etaj ridicat cu de depozitare ascuns?

Ai putea avea chiar un depozit sub pat și apoi faceti  in  partea de sus biroul de acasă.

Puneti-va in aplicare ideiile si transformati spatiul de acasa intr-unul cat mai util, cat mai familiar.

Iata mai jos cateva idei care pot fi puse in aplicare...

Bucura-te!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.