Home » Domenii » Peisagistica » Liceul Postei va fi consolidat

Liceul Postei va fi consolidat
Suma totala estimata pentru indeplinirea obiectivului investitional este de aproximativ 5,7 milioane (inclusiv TVA).

Primaria Sectorului 6 a aprobat indicatorii tehnico-economici privind lucrarile de consolidare si extindere a Colegiului Tehnic de Posta si Telecomunicatii "Gheorghe Airinei" din Bucuresti.
     Suma totala estimata pentru indeplinirea obiectivului investitional este de aproximativ 5,7 milioane (inclusiv TVA).
     Cheltuielile cu asistenta tehnica sunt estimate la aproximativ 80 mii lei (cu TVA inclus).
     Pentru consolidarea salii de sport este estimat un buget de aproximativ 1,8 milioane lei (cu TVA inclus).Totodata, vor mai fi executate lucrari de consolidare si extindere a salii anexa, amenajare si imprejmuire incinta, amenajarea terenului de sport si realizarea retelelor de:iluminat, sonorizare si canalizare pluviala.
     Durata de executie a lucrarilor este de 12 luni. Activitatea de executie a lucrarilor de consolidare/modernizare se va efectua pe parcursul a cinci luni calendaristice, lucrand simultan pe cele cinci tronsoane ale cladirii.  

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.