Home » Domenii » 100% Interviuri » Fostul şef al McDonald¢s a investit 2,4 milioane de euro într-un bloc din Bucureşti

Fostul şef al McDonald¢s a investit 2,4 milioane de euro într-un bloc din Bucureşti
„Daca vindem apartamentele de aici (Lizeanu, n.red.) ma apuc imediat de alt bloc.“

 Marian Alecu, romanul care a condus timp de 13 ani afacerile locale ale gigantului american McDonald’s, a investit 2,4 milioane de euro intr-un bloc de 62 de apartamente si garsoniere din zona Lizeanu din Capitala.

„Blocul este finalizat si deja am vandut 14 din totalul de 62 de locuinte. Exista interes mare pentru proiect, insa nu toate cererile se si finalizeaza cu vanzare.“ El adauga ca este optimist si spera ca pana la finalul acestui an sa vanda tot. Aceasta nu este prima investitie imobiliara a lui Alecu, el mai construind alaturi de fratele sau imobile in Predeal si Bucuresti inca din perioada cand lucra la McDonald’s.

Incepand cu 2009, inghetarea creditarii pe de-o parte si instabilitatea economiei si a pietei muncii pe de alta i-au determinat pe romani sa isi amane achizitiile de case si apartamente. Preturile au urmat si ele un trend descendent. Cu toate acestea, exista si o limita, respectiv „mai jos de jos nu se poate merge“.
arian Alecu recunoaste ca nu o sa mai vedem preturile din perioada de boom si implicit nici castigurile de atunci ale companiilor din domeniu, insa profit inca se face. Pretul unui apartament cu doua camere in blocul dezvoltat de Alecu este de 55.000 de euro.

„Daca vindem apartamentele de aici (Lizeanu, n.red.) ma apuc imediat de alt bloc.“
Fiul lui Alecu, detine franciza Hugo Boss pe Roamania. operand in doua magazine, Bucuresti si Constanta.

Implicarea tatălui în afacerea lui Andrei Alecu reprezintă cel mult 5% din business-urile seniorului, după exitul de la şefia McDonald’s, spune Marian Alecu.

 “Consultanţa mea pentru Andrei constă în a-i inocula principiile corporatiste de lucrat pe bază de PML (n.red. product lifecycle management), bottom line, de strategie fermă pe câţiva ani, nu lucrăm de la o zi la alta, nici urechist”, explică Marian Alecu.

 Andrei Alecu a absolvit studii economice la Viena şi din 2009 administrează împreună cu Adrian Matei franciza Hugo Boss în România. Future Fashion International, firma prin care Andrei Alecu operează franciza brandului german de îmbrăcăminte de lux, a înregistrat venituri de 1.4 milioane de euro în 2010. Andrei Alecu e optimist în privinţa viitorului acestui business şi spune că în următorii ani mizează pe aducerea altor 4 branduri internaţionale de lux pe piaţa autohtonă, cu 2 dintre ele fiind deja în negocieri avansate.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.