Home » Domenii » 100% Interviuri » Adeplast , creste, creste!

Adeplast , creste, creste!
In primul semestru al 2013 Adeplast a crescut cu 31% fata de aceeasi perioada a anului trecut

Producătorul de materiale de construcţii AdePlast, controlat de omul de afaceri Marcel Bărbuţ, a consemnat în primul semestru o cifră de afaceri de circa 100 de milioane de lei (22,2 milioane de euro), în creştere cu 31% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent.

“Odată cu noile capacităţi de producţie am reuşit să avem o prezenţă mai promptă în piaţă alături de revânzătorii noştri şi de companiile de construcţii. Acest lucru se vede în cifra de afaceri”, a declarat Bărbuţ. Compania a inaugurat anul acesta o fabrică de polistiren la Oradea şi una la Roman, iar la finalul lunii iulie se pregăteşte să deschidă o unitate de producţie de vopsea la Ploieşti.

AdePlast produce adezivi, vopsea şi polistiren şi a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de circa 41,5 milioane de euro, în creştere cu circa un sfert faţă de anul anterior, iar pentru 2013 şi-a propus un rulaj de circa 50 de milioane de euro.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.