Home » Domenii » Acoperisuri » Roofart- excelenta in jgheaburi si burlane

Roofart- excelenta in jgheaburi si burlane
Sistemele de jgheaburi si burlane sunt folosite atat pentru cladirile noi cat si pentru renovarea celor existente, chiar si in medii supuse intemperiilor.

 Sistemul ROOFART

Noul sistem de jgheaburi si burlane al companiei ROOFART este conceput pentru a satisface cele mai exigente asteptari atat din punct de vedere estetic, cat si economic. Durabilitatea la actiuni mecanice si termice, flexibilitatea in aplicatiile sale prin multitudinea accesoriilor si calitatile acestora sunt unele din caracteristicile principale ale sistemului.

Sistemele de jgheaburi si burlane sunt folosite atat pentru cladirile noi cat si pentru renovarea celor existente, chiar si in medii supuse intemperiilor. Ele contureaza aspectul fatadelor si le asigura, in acelasi timp, o protectie reala atat lor cat si subsolurilor, eliminand infiltratiile ce pot pune in pericol insasi structurile de rezistenta ale cladirilor.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.