Home » Domenii » Instalatii » Pana in 2020 toate comunele din Juetul Iasi vor avea apa si canal

Pana in 2020 toate comunele din Juetul Iasi vor avea apa si canal
Retele noi de canalizare pentru judetul Iasi

 Consiliul Judetean Iasi a demarat lucrarile de extindere a sistemului de canalizare in zona limitrofa a municipiului Iasi, in localitatile Valea Adanca, Chicerea, Tomesti, Vladiceni, Ciurea si Dancu. Lucrarile vor fi executate de asocierea TMUCB - Conest, pentru suma de 14,5 milioane lei, fara TVA.

     "Pana in 2020 vom avea apa si canalizare in toate comunitatile. Prin lucrarile demarate, 1.500 de gospodarii din zona metropolitana vor beneficia de canalizare", a declarat Cristian Adomnitei, presedintele CJ Iasi.
     Lucrarile cuprind extinderea retelei de canalizare cu o lungime de peste 24 de kilometri si circa 1.500 racorduri de canalizare la consumatorii din cele 6 localitati, proiectarea detaliilor de executie si proiectarea in vederea construirii/reabilitarii a 5 statii de pompare apa uzata si a conductelor de refulare aferente lor. Lucrarile vor fi efectuate pe o perioada de 24 de luni.  
 
     Investitia face parte din proiectul "Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si canalizare in Judetul Iasi", co-finantate cu fonduri europene atrase prin Programul Operational Sectorial Mediu. 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.