Home » Domenii » Instalatii » Patru noi modele de centrale termice, lansate in Romania

Patru noi modele de centrale termice, lansate in Romania
Ariston propune noua gama GalEvo care este compusa din patru modele de baza si variantele acestora doar pentru incalzire.

Noua gama de centrale termice lansata in aceasta primavara, GalEvo, raspunde actualelor cerinte ale pietei si vine in intampinarea romaniilor care isi doresc achizitionarea de sisteme de incalzire ce incorporeaza functii performante, aducand o eficienta ridicata si un consum redus.

“Prin lansarea noii game incercam sa fim cu un pas inainte, sa sustinem directiile privind eficienta energetica si speram ca in scurt timp produsele cu functii de eficientizare a consumului sa ocupe primul loc in vanzarile Ariston”, a precizat Catalin Draguleanu, director vanzari Ariston.

Acesta a subliniat ca noua gama se aliniaza si reglementarilor Europene privind reducerea consumului energetic, norme ce sprijina atingerea target-ului 20/20/20 pana in 2020: reducerea consumului de gaz cu 20%, cresterea utilizarii energiilor regenerabile cu 20% si reducerea consumului energetic cu 20%.

Noua gama GalEvo este compusa din patru modele de baza  si variantele acestora doar pentru incalzire. Astfel, Ariston a lansat modelele conventionale Clas Evo si Genus Evo, cat si modelele in condensare Clas Premium Evo si Genus Premium Evo.

„Modelele din noua gama Ariston cu puteri de pana la 35 KW dispun de un design deosebit, display in limba romana, o interfata inteligenta si usor de folosit, dar mai ales asigura economie de energie. Alte avantaje oferite de noua gama de centrale termice Ariston sunt silentiozitatea in functionare, termoreglarea multizona, cat si posibilitatea de integrare cu un sistem solar”, a afirmat Catalin Draguleanu.

Clas Premium Evo si Genus Premium Evo, noile modele in condensare, asigura o economie de pana la 35% la consumul de gaz si un randament ridicat, beneficii ce se reflecta in costurile lunare. Modelele conventionale, Clas Evo si Genus Evo, dispun de functii precum Auto sau Confort ce asigura adaptabilitatea sistemului la nevoile fiecariei familii.

Odata cu noile modele, Ariston a lansat si Sensys, un dispozitiv de comanda inovativ care asigura o gestionare facila a intregului sistem de incalzire.

„Cu ajutorul Sensys, utilizatorii au control complet asupra tuturor componentelor sistemului de incalzire si il pot adapta nevoilor lor. Astfel, isi pot programa din timp momentele in care sa porneasca incalzirea locuintei sau prepararea apei calde, reducand in acest fel energia consumata. De altfel, Sensys reduce la minim consumul de energie electrica si combustibil, precum si impactul asupra mediului inconjurator, oferind rapoarte referitoare la energia consumata (energia solara stocata - kWh, reducerea emisiilor de CO2 si numarul de dusuri posibile)”, a mai spus reprezentantul companiei. 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.