Home » Domenii » Lucrari Speciale » Seminarii cu montatorii de vata minerala

Seminarii cu montatorii de vata minerala
Compania Knauf Insulation, divizie a grupului german Knauf, a desfasurat in luna februarie Caravana Seminariilor pentru Montatori.

Compania Knauf Insulation, divizie a grupului german Knauf, a desfasurat in luna februarie Caravana Seminariilor pentru Montatori. Seminariile Knauf Insulation au avut drept obiectiv principal dezbaterea modalitatilor corecte de aplicare a produselor izolante, adresandu-se specialistilor in constructii din Bucuresti si din tara.

Realizarea corecta a izolarii cu vata minerala precum si beneficiile acesteia au reprezentat subiectul celor sapte seminarii organizate de Knauf Insulation in orasele: Timisoara, Arad, Oradea, Craiova, Sibiu, Targoviste si Bucuresti. Seminariile au reunit aproximativ 200 de persoane: montatori, constructori sau reprezentanti de vanzari din cadrul unor companii de top din Romania. In cadrul acestora, specialistii companiei au prezentat in mod interactiv proprietatile si avantajele vatei minerale Knauf Insulation si au demonstrat practic usurinta si rapiditatea cu care se desfasoara procesul de izolare al unei mansarde, folosind acest tip de produs.

“Izolarea unei constructii este un proces ce trebuie sa aiba la baza o foarte buna colaborare intre producatorul de materiale de izolare si specialisti: arhitecti, constructori, montatori. In cadrul Caravanei Seminariilor pentru Montatori am facut un pas esential in aceasta colaborare si am incercat sa aratam intr-un mod interactiv de ce este foarte important ca produsele de izolare sa fie utilizate corespunzator si de ce conteaza atat de mult modalitatea de aplicare”, declara Adrian Garofeanu, Commercial Director, Knauf Insulation. 

Izolarea unei constructii reprezinta o preocupare tot mai mare pentru cei care doresc sa beneficieze de un confort termic si acustic sporit sau pentru cei care doresc sa isi protejeze mai eficient locuintele impotriva incendiului. De asemenea, izolarea reprezinta un mod de sustinere a mediului, diminuand efectul de "incalzire globala" prin reducerea consumului de energie in cladiri. Insa realizata incorect, cu materiale nepotrivite, izolarea unei constructii poate sa dauneze mai mult decat sa ajute, amplificand problemele acesteia.

Knauf Insulation ofera o serie de solutii complete pentru probleme complexe. Fie ca este vorba despre acoperisuri inclinate, pereti exteriori sau interiori, acoperisuri tip terasa sau pardoseli, pentru fiecare exista o solutie de izolare pe baza de vata minerala bazaltica sau vata minerala de sticla. Aplicarea corespunzatoare a acestor solutii reprezinta o garantie a faptului ca viitorul proprietar va beneficia la maxim de avantajele produsului ales.

 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.