Home » Domenii » Instalatii » Grup Romet clatinat de insolvente!

Grup Romet clatinat de insolvente!
Trei firme din Holding intra in insolventa!

Tribunalul Buzau a dispus deschiderea procedurii de insolventa pentru trei firme din cadrul Holdingului Grup Romet. Este vorba despre firmele S.C. Aromet S.A, S.C. Grup Romet S.A si S.C. Romterm S.R.L.
     Desemnarea Comitetului Creditorilor si stabilirea presedintelui acestuia se va face in cadrul primei adunari a creditorilor care va avea loc in sala de sedinte a S.C Aromet S.A. din Buzau, Soseua Brailei, nr 15, judetul Buzau, incepand cu ora 15:00. Tot in cadrul acestei sedinte se va confirma calitatea de administrator judiciar a firmei RVA Insolvency Specialists SRL.
     Grup Romet, format din 8 firme, este unul dintre marii producatori romani in industria apei (echipamente pentru tratarea apelor in vederea potabilizarii, echipamente pentru tratarea apelor uzate, hidranti, pompe,vane, conducte, contoare de apa, instalatii complete de irigat), a instalatiilor de incalzire cu panouri solare si cu tuburi radiante, in productia de echipamente pentru stingerea incendiilor, confectii metalice diverse si piese turnate.  

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.