Home » Real Estate » English Version » Țigla GERARD Heritage, preț special până la 15 martie

Țigla GERARD Heritage, preț special până la 15 martie
Final Distribution, importatorul exclusiv GERARD în România, anunță un discount de 20% pentru țigla metalică cu acoperire de piatră naturală Gerard în perioada 05 februarie – 15 martie. Promoția este valabilă pentru profilul GERARD Heritage, orice culoare din cele 10 disponibile.

Când privești un proiect rezidențial vei observa că acoperișul contribuie considerabil la formarea primei impresii.  Experții spun că o treime din impactul vizual este asigurată de acoperiș. De aceea e bine ca decizia pentru achiziționarea unui sistem de acoperiș să fie luată cu grijă. Dincolo de evidenta sa funcție de protecţie, un acoperiş “vorbeşte” de la distanţă atât despre dimensiunile casei  cât şi despre valoarea sa, despre stilul de viaţă pe care-l adăposteşte, despre spaţiile valorificate, poate chiar despre valori în general. Pentru că acoperişul dezvăluie de departe a treia dimensiune a unei arhitecturi, poate domina faţada pe care o completează şi contribuie la integrarea construcţiei în mediul său.” declară Dan Mircescu, director general Final Distribution.

 

GERARD Heritage este primul tip de ţiglă metalică cu acoperire de piatră creat de producătorul neozeelandez,  în urmă cu jumătate de secol. Are o forma discreta ce conferă distincţie şi versatilitate oricărui tip de acoperiş. Tehnologia modernă combinată cu valorile moștenite de la o generație la alta au dus la crearea unui acoperiș cu aspect tradițional, deosebit de durabil.

 

Ţigla Gerard a reuşit să treacă toate testele unei ierni grele, datorită sistemului de fixare, protecției oțelului cu aliajul Zincalume® și acoperirii de piatră naturală. Expuse la zăpadă, ger sau gheață țiglele Gerard nu suferă degradări nici la nivelul stratului de piatră și nici a substratului de Zincalume®. Acoperirea de piatră naturală reține zăpada pe acoperiș până când aceasta se topește în mod natural, prevenind  pericolul alunecărilor de zăpadă. În plus, greutatea redusă a ţiglei Gerard (7 kg/m²) se dovedeşte a fi un avantaj şi în asemenea condiţii, când structura de rezistenţă a clădirii în general, dar a acoperişului în special, este supusă unei presiuni mari.

Țiglele metalice cu acoperire de piatră naturală Gerard au fost încercate în toate condițiile extreme ale vremii din lume, inclusiv în situații de grindină și zăpadă abundentă.

Promoția țiglei GERARD Heritage este disponibilă în rețeaua natională, la peste 100 de parteneri, firme specializate de distribuție si montaj a produselor pentru acoperiș, dar și în rețele de bricolaj.

Final Distribution a încheiat anul 2012 cu o cifră de afaceri de peste 19,9 milioane de lei, în creștere cu 7% comparativ cu anul 2011. Final Distribution este liderul pieței de țiglă metalică cu acoperire de piatră naturală din România prin brandul Gerard.

 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.