Home » Real Estate » Apartamente/Vile/Case/ » Turn de 18 etaje cu apartamente, magazine si birouri in sectorul 1

Turn de 18 etaje cu apartamente, magazine si birouri in sectorul 1

Primaria Sectorului 1 din Bucuresti vrea sa construiasca o cladire cu 18 etaje, care sa includa locuinte pentru tineri, spatii comerciale si birouri, proiectul avand o valoare estimata situata intre 105,8 milioane lei si 211,6 milioane lei, fara TVA.

Contractul prevede proiectarea si executia unui imobil 3S+P+M+18, amplasat pe strada Dridu nr.1A, conform unui anunt al primariei. Durata de finalizare a proiectului, finantat de la bugetul primariei, este de 35 de luni de la data atribuirii.

"Este vorba despre construirea unui bloc cu destinație de locuințe pentru tineret, cu 18 etaje. La parter va fi o grădiniță și spații comerciale, iar la primele două nivele (mezanin și etajul 1) vor fi birouri. Vor exista intrări separate pentru etajele 2-18 pentru locatari, cu lifturi și scări de acces și pentru zona de birouri. Parcarea este prevăzută în subsol, pe 3 nivele." a declarat Bogdan Pitigoi, director executiv al Directiei de Investitiei din Primaria Sector 1

 Lucrarile vor fi atribuite prin licitatie deschisa, criteriul cu ponderea cea mai ridicata, de 70%, fiind pretul ofertei. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 8 ianuarie.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.