Home » Domenii » Infrastructura » Incep lucrările la aeroportul de 13 mil. euro de la Ghimbav

Incep lucrările la aeroportul de 13 mil. euro de la Ghimbav
Pista va avea o lungime de 2850 de metri şi o lăţime de 45 de metri, iar lucrările vor fi demarate în primăvara anului 2013.

Lucrările pentru construcţia unui nou aeroport în România, în localitatea braşoveană Ghimbav vor fi demarate, după ce autorităţile locale au semnat la finalul săptămâniii trecute contractul de începere cu executantul proiectului,compania Vectra Service.

Prima fază a lucrărilor prevede construcţia unei piste în valoare de 12,7 milioane de euro, fără TVA, după care este programată construcţia unui terminal, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu.

Au fost depus oferte cinci firme românești: SC PA & CO International SRL Oituz (Bacău), SC Electrica Serv SRL, Asocierea SCC Napoca SA, SC ICCO Energ SRL (controlată de Călin Costan) şi SC Transporiect SA, SC Vectra Service SRL (controlată de Marcel Butuza) şi Asocierea Copisa Constructora Pirenaica SA (cu firma mamă în Barcelona), SC Conforest SA şi SC Geoarc SRL.

"Pista va fi construită la standardele internaţionale actuale, dintr-un beton special cu acordurile şi benzile pentru dirijarea avioanelor din asfalt. Avem personal specializat pentru aceste lucrări şi cred că suntem cei mai potriviţi pentru a executa acest proiect pentru că avem toată logistica şi organizarea chiar în zona Ghimbav ceea ce ne-a permis să ofertăm preţul cel mai mic. Garantez că vom executa lucrările la cele mai înalte standarde şi la termenul contractual prevăzut", a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, managerul firmei Vectra Service, Marcel Butuza.

Vectra Service este o firmă de construcţii din Braşov, cu o cifră de afaceri de circa 66 de milioane de euro în 2011 şi un profit de 1,5 milioane de euro.

Compania câştigat licitaţia organizată de Primăria Predeal privind amenajarea domeniului schiabil din staţiune pentru organizarea Festivalului Olimpic pentru Tineret din 2013, valoarea proiectului fiind de 13,97 milioane de lei, fără TVA. Numaca din informatiile avute de 100%construct, acest Festival a fost anulat, dupa schimbarea PDL-cu USL.

Firma a mai câştigat  un contract controversat  cu Ministerul dezvoltarii, condus la acea vreme de Elena Udrea, în valoare de 100,9 milioane de lei, fără TVA, care include amenajarea domeniului schiabil din Poiana Braşov, construcţia unui lac de acumulare( lac de acumulare care deja a cedat....) şi a unei instalaţii de transport pe cablu.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.