Home » Domenii » Oferte Speciale & Preturi » Cum aleg românii să îşi amenajeze baia

Cum aleg românii să îşi amenajeze baia
Românii au început să se inspire tot mai mult de la europeni în amenajarea băilor, aceştia alegând obiecte sanitare moderne, în culori şi texturi inedite, potrivit Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit.

„În ultimul an am observat un interes crescut al românilor pentru renovarea băilor, dar şi o schimbare la nivelul produselor alese în acest scop. Astfel, dacă până de curând clienţii noştri optau pentru obiecte sanitare simple, albe, în prezent aceştia au început să se inspire din tendinţele europene în amenajarea băilor şi să aleagă produse în culori şi texturi moderne”, a declarat Mugurel - Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

 

În plus, acesta a adăugat că majoritatea românilor sunt mai atenţi la ceea ce cumpără pentru amenajarea băilor. Ei se uită la raportul calitate – preţ şi nu neglijează deloc nuanţele sau materialele din care sunt realizate lavoarele sau căzile.

 

Mai mult decât atât, din dorinţa de a nu da greş în momentul în care îşi decorează baia, clienţii retailerului de materiale de construcţii şi grădinărit au devenit mai informaţi. Aceştia au început să ceară sfaturi angajaţilor Hornbach, care le recomandă să mărească o baie mică prin accesorizarea ei cu oglinzi de mari dimensiuni sau care le arată românilor cum pot transforma un spaţiu comun într-un adevărat SPA.

 

De aceea, pentru a veni în ajutorul clienţilor, în magazinele Hornbach au fost amenajate zone speciale unde specialiştii retailerului oferă, în această lună, informaţii despre înlocuirea obiectelor sanitare din băi.

 

Plante şi decoraţiuni de Crăciun, la Hornbach

 

Totodată, în noiembrie, Hornbach are în magazinele sale şi spaţii unde angajaţii săi oferă celor interesaţi detalii despre plantele şi decoraţiunile de Crăciun.

 

Brazii, crăciuniţele, vâscul, slumbergera, ardisia şi cyclamen-ul sunt câteva din plantele care se găsesc în magazine în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Dintre acestea, cele mai vândute sunt crăciuniţele şi brazii.

 

„Plantele care se găsesc la Hornbach în perioada Crăciunului nu au nevoie de o îngrijire aparte. Însă acestea ar trebui păstrate la interior, în spaţii umede, unde temperatura nu depăşeşte 18 grade Celsius, şi udate puţin”, a explicat Directorul General al Hornbach România.

 

În acest moment, în cele cinci magazine Hornbach, clienţii au acces la 4.000 de crăciuniţe,  1.000 de sclumbergera şi 200 de plante ardisia, conform lui Mugurel - Horia Rusu.

 

Acestea pot fi gasite si in zona Târgului de Crăciun organizat de Hornbach în perioada 19 octombrie – 24 decembrie în fiecare din cele 5 magazine.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.