Home » Domenii » Documentatii Tehnice » Spuma PU Euro-Line de montaj CLASA O2

Spuma PU Euro-Line de montaj CLASA O2
Produsul previne aparitia mucegaiului, este rezistent la temperaturi ridicate si scazute (de la -60oC la +100oC), precum si la actiunea umiditatii.

 

 Spuma Poliuretanica TYTAN Euro-Line de montaj CLASA O2 constituie noua generaŃie de produse mono-componente care nu emite vapori periculosi de MDI pe durata aplicarii datorita dispozitivului special de blocare si tehnologiei moderne de producŃie. Expunerea repatata la vapori MDI pe durata aplicarii poate cauza sensibilitate a sistemului respirator, ale pielii, alergii si astm bronhic. Montatorii profesionisti de usi si ferestre sunt expusi in mod direct impactului nociv generat de vaporii MDI de la spumele de generate mai veche. Spuma poliuretanica are aceleasi proprietati fizico-chimice si mecanice ca si spumele fabricate cu tehnologia anterioara care nu fac parte din CLASA O2. Vaporii de MDI se pot acumula in plamani si din acest motiv MDI-ul este clasificat oficial ca produs periculos de catre asociaŃiile pentru boli profesionale. Lipsa emisiilor de MDI este demonstrata prin certificarea realizata la cel mai bun institut in domeniu care are cunostintele si echipamentele specifice pentru detectarea cu precizie inalta si sensibilitate maxima a izocianatilor (MDI si izocianaŃi) – Raport de Incercare nr. F6 03923 la Provning Forsking Institute din Suedia. Rezultatele obtinute sunt inferioare unui procent de 1% precizat in cel mai restrictiv standard Suedez (<<0,03 mg/m3), valoare care nu este fizic detectabila si care inseamna e fapt 0% emisii MDI. Produsul a fost echipat cu un nou tip special de valva. Aceste valve reduc considerabil riscul de blocare si sporesc etanseitatea la scurgerea gazelor, produsul asigurand din acest motiv o durata de aplicare si depozitare extinsa. Spuma Poliuretanica Euro-Line de montaj CLASA O2 este un produs gata de utilizat, se intareste prin expunerea la umiditate, fiind recomandata pentru pentru o multitudine de aplicaŃii in construcŃii: montaj, etansare, umplere si izolare. Spuma nu se desprinde de pe suprafeŃele verticale. Produsul intarit asigura o excelenta izolare termica si fonica. Produsul previne aparitia mucegaiului, este rezistent la temperaturi ridicate si scazute (de la -60oC la +100oC), precum si la actiunea umiditatii. Produsul intarit poate fi taiat, tencuit sau vopsit. Productia spumelor poliuretanice premium de noua generaŃie TYTAN Euro-Line de montaj CLASA O2 se face in fabrici certificate conform EN ISO 9001:2000.

 

Nu are emisii daunatoare de MDI (0%) – siguranta si securitate imbunatatita

O noua generatie de valva – prevzuta cu sisteme anti-blocare si anti-scurgere

Productivitate ridicata – pana la 39 l dintr-un singur tub (700 ml)

Protejeaza mediul – compusii spumei nu afecteaza stratul de ozon

Montarea tocurilor usilor si ferestrelor, in special etansarea si umplerea spaŃiilor mari ale imbinarilor

Izolarea termica a instalatiilor de apa, canalizare si incalzire centrala

Fixarea si izolarea panelurilor, panourilor, a placilor ondulate, a placilor pentru acoperis, etc.

Izolarea acustica si etansarea pereŃilor de compartimentare, autovehiculelor si cabinelor de nave

Etanseaza imbinarile intre panourile de lemn prefabricate la construciile in cadre.

PARAMETRII STANDARDE / CONDITII

Temperaturile de aplicare +5oC la +30oC -

Temperatura tubului +15oC la +30oC -

Absorbtia de apa ≤2,5% DIN 53428

Clasa de rezistenta la foc F/B3 EN 13 501 / DIN 4102-1

Productivitate (Volum expandat): 32 - 39 litri  Continut net 700 ml

 

Acest produs a fost folosit de specialistii revistei 100%construct, in lucrari si il recomandam cu incredere!

 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.