Home » Real Estate » 100% Analize Imobiliare » Adeplast in grafic cu cresterea prognozata anul acesta

Adeplast in grafic cu cresterea prognozata anul acesta
Pana la sfarsitul anului compania are bugetate investitii totale de aproximativ 17 milioane de euro.

  Producătorul de materiale de construcţii AdePlast, deţinut de omul de afaceri Marcel Bărbuţ, a consemnat în primele nouă luni ale acestui an o cifră de afaceri de aproximativ 140 de milioane de lei (32 milioane de euro), în creştere cu aproape 25% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

 

 "Ne aflăm în grafic cu ţinta de creştere pe care ne-am proiectat-o la începutul anului, care a fost de 25 de procente.Creşterile se datorează diversificării grupelor de produse ale AdePlast şi în special producţiei de polistiren. În primul an al productiei de polistiren au ieşit pe poarta fabricii de la Ploieşti 250.000 de metri cubi", a afirmat directorul Adeplast.

 

  Desi la finalul lunii iunie vanzarile nu inaintau conform planului, Adeplast a inregistrat o crestere puternica in august si septembrie.

 

Pana la sfarsitul anului compania are bugetate investitii totale de aproximativ 17 milioane de euro, din care 1 milion reprezinta campaniile de publicitate.

 
“Cea mai mare parte a banilor merg catre dezvoltarea platformei industriale de la Roman. Acolo vom incepe productia de mortare in primavara si nu excludem demararea constructiei la o noua fabrica de polistiren care sa deserveasca zona Moldovei. Pana la sfarsitul anului vom inaugura o linie de polistiren grafitat in hala noua de la Ploiesti si vom incepe montarea liniei de productie de polistiren la Oradea”, precizeaza Marcel Barbut.

 

Prin instalarea noilor linii, AdePlast ajunge la o capacitate 1.100.000 metri cubi de polistiren anual, compania devenind practic cel mai mare producator national de polistiren, din punct de vedere al capacitatii de productie si al acoperirii nationale.

 In ceea ce priveste investitiile noi, compania AdePlast si-a mai bugetat dezvoltarea unei fabrici de vopsea si tencuieli la Ploiesti in valoare de 6 milioane de euro, in acest moment constructia halei fiind deja terminata.

 

La nivel de business, AdePlast estimeaza ca va inregistra o crestere totala a business-ului de 25% in acest an de la 143 milioane de lei in 2011 la 178 milioane lei.

 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.