Home » Domenii » Arhitectura - Proiectare » Ping-Pong: CAZINOUL din CONSTANTA a ajuns la PRIMARIE

Ping-Pong: CAZINOUL din CONSTANTA a ajuns la PRIMARIE
Transferul a fost convenit de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) ca urmare a solicitarii primarului Radu Mazare, formulata dupa sedinta de consiliu local din 5 septembrie 2012.

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) restituie Cazinoul Constanta primariei orasului dupa ce a ajuns la concluzia ca nu detine nici un sfert din fondurile necesare lucrarilor de reabilitare.
     Transferul a fost convenit de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) ca urmare a solicitarii primarului Radu Mazare, formulata dupa sedinta de consiliu local din 5 septembrie 2012.
     La momentul preluarii Cazinoului de catre MDRT, 31 august 2011, necesarul de fonduri pentru sustinerea lucrarilor de reabilitare era de 40 de milioane de lei. Din aceasta suma au fost alocate doar 10 milioane, ulterior, suma a ajuns la 7 milioane de lei. Diminuarea alocarii s-a datorat primei reduceri a bugetului MDRT de la inceputul acestui an.
     Reabilitarea Cazinoului ar fi trebuit sa inceapa in maximum un an de la preluarea de catre MDRT si sa nu dureze mai mult de trei ani.
     Graficul proiectului a fost depasit insa inca din faza de licitatii. Procedurile de atribuire pentru serviciile de proiectare si executie lucrari au demarat la sapte luni de la preluarea obiectivului. In plus constestatiile formulate au determinat alte intarzieri pentru ca in final procedura de licitatie sa fie anulata printr-o decizie a Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor.
      

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.