Home » Domenii » Instalatii » Încălzitorul de apă cu pompă de căldură Nuos – consumă într-o oră cât 3 becuri de 100 W

Încălzitorul de apă cu pompă de căldură Nuos – consumă într-o oră cât 3 becuri de 100 W
Ariston Thermo Romania, a lansat incalzitorul de apa cu pompa de caldura Nuos, acesta fiind o alternativa ecologica la boilerele electrice datorita economiei de energie de pana la 70% pe care o poate aduce.

Ariston Thermo Romania, a lansat incalzitorul de apa cu pompa de caldura Nuos, acesta fiind o alternativa ecologica la boilerele electrice datorita economiei de energie de pana la 70% pe care o poate aduce.

„Noul incalzitor de apa cu pompa de caldura din oferta noastra se alatura gamei de produse ce raspund nevoilor actuale privind economisirea de energie prin folosirea de tehnologii avansate. In plus, prin lansarea acestui nou produs incercam sa cream o piata de astfel de sisteme, acestea fiind foarte putin cunoscute in Romania, in ciuda economiilor pe care le pot aduce”, a declarat Catalin Draguleanu, Director de Vanzari al Ariston Thermo Romania.

Potrivit estimarilor sale, in acest moment pe piata din Romania incalzitoarele de apa cu pompa de caldura sunt foarte putin cunoscute chiar daca acestea sunt o alternativa ecologica la boilerele electrice.

Nous poate fi folosit alaturi de sistemele de panouri solare

„Dincolo de faptul ca noul produs raspunde nevoii de eficientizare a consumului, Nous poate fi folosit si alaturi de un sistem de panouri solare, avand avantajul de a functiona si iarna si aducand astfel o economie suplimentara”, a mai spus Catalin Draguleanu.

Incalzitorul de apa cu pompa de caldura reprezinta o inovatie tehnologica pe piata locala, acesta producand apa calda menajera cu ajutorul caldurii absorbite din aer. Astfel, daca un boiler electric foloseste exclusiv energia electrica pentru a incalzi apa, Nuos utilizeaza in proportie de 70% caldura din aer si doar in proportie de 30% electricitatea.
Noul produs din gama Ariston este disponibil in doua variante de instalare, pe perete sau pe podea, avand capacitati cuprinse intre 80 si 250 de litri. In functie de aceste specificatii, pretul porneste de la 3.000 de lei si poate ajunge la 9.000 de lei.


Nous- Alternativa la programul Casa Verde


„Nuos reprezenta o alternativa mai ales pentru persoanele care aplicau pentru fonduri in cadrul programului Casa Verde. Chiar daca pentru moment acesta este suspendat, mentionez ca incalzitorul de apa cu pompa de caldura Nuos poate fi inca achizitionat de persoanele care s-au inscris in acest program in 2011 si care primesc abia acum fondurile ce le revin”, a mai spus Catalin Draguleanu.
Acesta a subliniat ca unul dintre avantajele Nuos este instalarea facila, dar si faptul ca poate functiona si iarna pana la temperaturi de -5 grade Celsius fara a ridica consumul de energie.
In ceea ce priveste profilul clientului de astfel de produse, reprezentantul Ariston a declarat ca acesta este o persoana cu educatie si cu venituri peste medie, care este interesata de folosirea de produse ce inglobeaza tehnlogii ecologice.
„Cu toate ca are un pret ridicat comparativ cu un boiler electric, datorita economiilor pe care le aduce la factura de electricitate, investitia intr-un sistem Nuos poate fi recuperata intr-o perioada de 4 – 5 ani”, a incheiat Catalin Draguleanu.
Modelul Nuos dispune de o garantie de 5 ani si poate fi achizitionat din reteaua de distribuitori autorizati Ariston Thermo Romania.
 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.