Home » Real Estate » Finantare » Irakienii cauta constructori romani pentru proiecte industriale si de infrastructura

Irakienii cauta constructori romani pentru proiecte industriale si de infrastructura

Romania ar putea construi unitati de productie in Irak sau ar putea realiza lucrari de retehnologizare si modernizare a unor complexe industriale, amenajari hidroenergetice, complexe chimice si petrochimice din Irak. Aceste posibilitati au fost discutate in cadrul Forumului de afaceri romano-irakian desfasurat recent, la Camera de Comert a Romaniei
     De asemenea, oaspetii si-au exprimat interesul de a colabora cu firme romanesti in implementarea unor proiecte vizand construirea de complexe universitare (sediile propriu-zise ale universitatilor, unitati de locuit pentru personalul universitar, camine studentesti, precum si spitale universitare), construirea de locuinte si asigurarea tuturor dotarilor necesare acestora, precum si a unor proiecte in domeniul serviciilor (comunicatii, sanatate etc.). Potrivit oficialilor irakieni, firmele romanesti ar trebui sa aiba in vedere faptul ca in perioada urmatoare Irakul vizeaza dezvoltarea infrastructurii de transport, dar si a agriculturii. in prezent investitorii straini beneficiaza de numeroase facilitati, cu precadere in sectorul imobiliar si in turism.
     Forumului de afaceri romano-irakian, axat pe intalniri bilaterale, a incheiat seria de manifestari dedicate promovarii relatiilor romano-irakiene organizate de Camera bucuresteana si Ambasada Irakului in Romania. Din delegatia irakiana, condusa de Jaafar Al-Hamdany, presedinte al Camerei de Comert Bagdad, au facut parte reprezentanti ai Comisiei Nationale de Investitii in frunte cu directorul adjunct Adnan Al-Rimahi, alaturi de oameni de afaceri si reprezentanti ai camerelor de comert. Evenimentul a beneficiat de prezenta inaltului oficial al Guvernului de la Bagdad, Ali Muhammad Al-Adib, ministrul irakian al invatamantului superior si cercetarii stiintifice, aflat intr-o alta vizita la Bucuresti. 

 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.