Home » Domenii » Peisagistica » Primaria Cluj-Napoca acorda o finantare de 30% pentru reabilitarea termica

Primaria Cluj-Napoca acorda o finantare de 30% pentru reabilitarea termica

Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca a aprobat in cadrul sedintei din data de 8 mai, sprijinirea programului de reabilitare termica a locuintelor prin acordarea unei finantari de la bugetul local in valoare de 30% din suma prevazuta in devizul general.
     Blocurile de locuinte vor fi reabilitate in functie de ordinea solicitarilor venite din partea asociatiilor de proprietari, in limita fondurilor aprobate anual cu aceasta destinatie in bugetele locale.
     Finantarea de 30% se va face dupa aprobarea de catre Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca a indicatorilor tehnico-economici pentru fiecare asociatie de proprietari in parte. 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.