Home » Real Estate » Ansambluri Rezidentiale » Nou concept rezidential in valoare de 55 de milioane de euro

Nou concept rezidential in valoare de 55 de milioane de euro

La sfarsitul lunii mai au fost demarate lucrarile de constructie la un nou ansamblu rezidential in Pipera, adresat unui segment exclusivist. Viitorilor proprietari li se va preda locuinta complet mobilata si amenajata conform celor mai noi tendinte din segmentul mobilierului de lux. Situat pe strada Erou Iancu Nicolae, ansamblul va fi format din doua cladiri structurate pe 4 nivele, avand o suprafata construita desfasurata de 13.000 mp, ce insumeaza un numar de 48 de apartamente.
“Adoptarea acestei strategii in premiera a avut rezultatele scontate, materializate prin inregistrarea a 15 optiuni de rezervare inaintea lansarii”, a declarat Monica Popescu, Director de Vanzari EDH.
EMME Development Holding anunta investitii in valoare de 200 milioane de euro in urmatorii doi ani. Partenerul exclusiv in acest proiect, Rovere Mobili, este lider de piata pe segmentul mobilierului de lux inca din anul lansarii, 2003.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.