Home » Domenii » 100% Interviuri » Ion Țiriac anunță Apocalipsa: "SUA o iau în jos, iar Grecia s-ar putea să ne dea pe toți peste cap!"

Ion Țiriac anunță Apocalipsa: "SUA o iau în jos, iar Grecia s-ar putea să ne dea pe toți peste cap!"
Miliardarul Ion Țiriac, socotit al doilea cel mai bogat român, a făcut astăzi noi estimări despre economia lumii.

on Țiriac, unul dintre cei mai bogați români, conform multor topuri chiar cel mai avut, a comentat astăzi afirmațiile recente ale profesorului american Nouriel Roubini, "profetul” crizei, care a spus că 2013 va fi un an foarte dificil pentru economie.

Sper că nu are dreptate. Roubini a primit pe drept Primiul Nobel în trecut, dar pe următorul nu-l mai ia! Nu poți să evaluezi viitorul numai prin prisma trecutului”, a afirmat Ion Țiriac.

 

Fostul manager, în prezent om de afaceri, a mai zis: „Dacă mi-ar fi zis acum trei luni despre ce este acum, i-aș fi spus că habar n-are! Dar situația stă astfel: Statele Unite o iau în jos, iar Grecia s-ar putea să ne facă pe toți cei din Europa... S-ar putea să ne dea pe toți peste cap!”.

Fostul jucător de tenis, proprietarul băncii Unicredit Țiriac, și-a asociat imaginea cu o instituție concurentă, BRD. „Nu e nicio problemă. Băncile trebuie să coopereze”, a comentat Țiriac. BRD va sponsoriza, începând din acest an, cel mai puternic turneu de tenis din Estul Europei, cel de la București.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.