Home » Domenii » Investitii Publice » Pasajul de la Tunari a fost deschis circulaţiei

Pasajul de la Tunari a fost deschis circulaţiei

Pasajul de la Tunari, care face parte din centura de nord a Capitalei şi face legătura între comuna Tunari şi Şoseaua Pipera-Tunari, a fost deschis astăzi circulaţiei. Finalizarea acestui pasaj vine la două săptămâni după ce premierul Emil Boc a inagurat centura de nord a Capitalei, pe tronsonul Chitila-Voluntari.

Pasajul de la Tunari are o lungime de aproape 570 de metri şi a fost realizat de companiile Romstrade şi Jaypart, valoarea contractului fiind de 3,6 milioane de euro, fără TVA.

Contractul încheiat cu cele două companii presupune şi reabilitarea şi extinderea la patru bezni a centurii rutiere, între localităţile Otopeni şi Voluntari.

Pe tronsonul Chitila-Voluntari al centurii, care a fost inagurat la începutul lunii decembrie, se mai găsesc două pasaje: cel de la Ştefăneşti şi cel de la Otopeni.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.