Home » Domenii » Producatori & Furnizori » Afacerile AdePlast au crescut cu 18% in primele noua luni

Afacerile AdePlast au crescut cu 18% in primele noua luni
Producatorul de materiale de constructii Adeplast Oradea a inregistrat o crestere cu 18% a cifrei din primele noua luni, pana la 24,3 de milioane de euro.

Avansul businessului a fost determinat de extindere portofoliului de produse, intensificarea vanzarilor si implementarea unor campanii promotionale.

 

Pentru acest an, compania si-a bugetat o crestere a cifrei de afaceri cu pana la 30% fata de 2009, cand a realizat un business de circa 31 de milioane de euro.

 

La sfarsitul lunii mai, producatorul AdePlast a investit 500.000 de euro intr-o noua linie de insacuire automata, in cadrul fabricii pe care o detine la Ploiesti.

 

Adeplast a fost infiintata in 1994 la Oradea si detine in prezent doua unitati de productie, la Oradea si Ploiesti. Capacitatea de producatie a celor doua unitati este de 700.000 de tone de mortare anual, respectiv 80.000 de tone de vopsea, tencuieli decorative si adezivi speciali in stare umeda.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0