Home » Domenii » Masini, Utilaje, Scule » Genco ’93: Secretul longevitatii pe piata tehnologiilor si utilajelor pentru constructii

Genco ’93: Secretul longevitatii pe piata tehnologiilor si utilajelor pentru constructii
Compania Genco ’93 a fost infiintata la Bucuresti in anul 1993 ca importator si distribuitor de echipamente pentru constructii, astazi fiind printre cele mai importante companii din domeniu.

Unul dintre atuurile companiei a fost colaborarea cu firme de renume mondial, devenind reprezentant  in Romania al marcilor Putzmeister AG, Liebherr Mischtechnik, Atlas Copco, Gehl GmbH si Bomag GmbH, companii de renume atat in Germania, tara de origine, cat si pretutindeni in lume.
Putzmeister AG este o companie cu peste 50 de ani de experienta in producerea de  pompe industriale, pompe pentru beton si echipamente profesionale de curatare sub presiune.
Liebherr reprezinta solutia ideala pentru producerea si transportul betonului la inalte standarde de calitate, oferind echipamente profesionale precum statii de betoane si transportoare de betoane
Atlas Copco Construction Tools ofera o serie completa de produse pornind de la ciocane hidraulice, clesti demolatori, pulverizatoare si spargatoare hidraulice.
Gehl Europe Gmb H reprezinta unul dintre cei ma cunoscuti lideri in producerea si distributia de mini-incarcatoare si mini- excavatoare, incarcatoare compacte, toate la standarde tehnice si de calitate.
Bomag lider pe segmetul utilajelor profesionale pentru compactarea solului, asfaltului si a deseurilor cat si a echipamentelor pentru stabilizare si reciclare.
Ca importator si distribuitor de echipamente pentru constructii, Genco’93  comercializeaza  utilaje si echipamente pentru:


preparare si amplasare a betonului
speciale pentru constructii
terasamente si constructia soselelor
mine si exploatare in cariera
intretinerea drumurilor


Genco ’93 pune la dispozitia clientilor si partenerilor sai o gama larga de servicii de vanzare/inchiriere de utilaje si  produse consumabile, piese de schimb si servicii specializate de service si intretinere a acestora, atat in perioada de garantie ca si de post-garantie.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.