Home » Domenii » 100% Investigatii » Cea mai mare garantie din Romania - Liquid Art

Cea mai mare garantie din Romania - Liquid Art

Încalzire in pardoseala PEXGOL-DANGULV

Sistemele de incalzire in pardoseala Pexgol-Dangulv pot fi montate la orice tip de pardoseala, fie ca este vorba de gresie, marmura, granit sau parchet, oferindu-va un confort termic de exceptie. Singura conditie este ca grosimea parchetului, a marmurei sau a granitului sa nu depaseasca 20 mm. Poate fi folosit orice tip de parchet, indiferent daca este laminat, bambus, stratificat sau chiar din lemn masiv. Ca este HT sau nu. În combinatie cu pompa de caldura, asigura si climatizarea intregului Dvs. imobil in zilele fierbinti de vara. Economie de energie de peste 30% fata de sistemele clasice cu radiatoare.  Interesant, nu-i asa?!

Pompe de caldura THERMIA Numarul 2 mondial - Numarul 1 in Romania

Reprezinta solutia perfecta pentru incalzire/apa calda/climatizare si va ofera confort termic deosebit, economii substantiale (chiar de peste 70% fata de centralele termice, ideala fiind asocierea cu sistemul de incalzire in pardoseala), alaturi de un mediu ecologic neafectat.

Dizolvatoare electronice de calcar AQUA

Dizolvatoarele electronice de calcar Aqua impiedica depunerea calcarului si dizloca depunerile existente, dezintegrandu-le, fara a influenta calitatea apei.

Sisteme PEXGOL “pipe-in-pipe”

Sistemul Pexgol “pipe-in-pipe” este ideal pentru instalatiile sanitare de alimentare cu apa din intreg imobilul Dvs., cat si pentru realizarea instalatiilor termice clasice (cu radiatoare). Acest tip de teava elimina distributia telescopica interioara in care alimentarea cu apa menajera si tur/retur a radiatoarelor se face majoritar prin tevi montate aparent pe perete, inseriate. Montajul sistemelor Pexgol “pipe-in-pipe” se face in legaturi paralele, radial, sub sapa, apoi se incastreaza in pereti, sub tencuiala. Sistemul Pexgol “pipe-in-pipe” reprezinta clasa net superioara a tuturor tevilor si tubulaturilor posibile, fie ca sunt din polipropilena, teava neagra, cupru, pexal, s.a. Un fel de upgrade masiv la tot ce ati intalnit vreodata pana acum. Practic, se detaseaza evident atat din punct de vedere al calitatii si al fiabilitatii, cat si al pretului pe proiect.

liquidart

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0