Home » Domenii » Energie » Ultimul eveniment imobiliar al anului

Ultimul eveniment imobiliar al anului
In perioada 12-15 noiembrie toti cei interesati vor gasi intreaga oferta imobiliara si financiara reunita in Sala Unirea a Palatului Parlamentului, avand posibilitatea de a profita de ULTIMELE OPORTUNITATI ale anului !


Aceasta a Xa editie a targului vine ca o completare fireasca in ciclul evenimentelor TNI.
Din moment ce Targul National Imobiliar a deschis anul evenimentelor specifice in forta, prin editia organizata la inceputul lunii februarie, este de datoria TNI-ului, considerat a fi barometrul segmentului de real estate, sa creeze o editie speciala de iarna, prilej in care sa se contureze concluziile intregului an 2009.
Evenimentul este creat pentru a veni in ajutorul clientului final, oferindu-i acestuia inca o sansa de a-si achizitiona o locuinta la pretul anului 2009.                                                                           
Avand in vedere faptul ca “ primavara anului 2010 se anunta a fi momentul de revenire a pietei la trendul normal”, declara Iulian Dascalu, cel mai mare proprietar de mall-uri din tara, intr-un interviu acordat ziarului Business Standard, TNI- noiembrie reprezinta EVENIMENTUL ULTIMELOR OPORTUNITATI SI DISCOUNTURI IMOBILIARE.
Editia reuneste dezvoltatori, constructori, institutii financiar-bancare menite sa ofere asistenta si consiliere pentru obtinerea unui credit pe loc, dar si asociatiile si uniunile pietei imobiliare ce vor prezenta publicului interesat oferta agentiilor imobiliare din Romania.
 In plus, evenimentul TNI si-a indreptat atentia catre un nou segment nepromovat pana acum intr-un cadrul unei manifestari de asemenea amploare: ofertele imobiliare provenite direct de la proprietari.

Ultima “strigare” pentru realele oportunitati imobiliare va avea astfel loc peste doua saptamani, moment in care oferta va atinge maximul de flexibilitate, inovatie si unde potentialul cumparator real va avea de spus ultimul cuvant.

Expozitia poate fi vizitata de joi pana sambata intre orele 10.00 – 19.00, iar duminica in intervalul 10.00 – 16.00 . Costul unui bilet de intrare este de 5 RON.

Organizatori: BDOBC Business Center si Centrul International de Conferinte (CIC)
Partener Strategic : IMOPEDIA.RO
Parteneri : Media City, Mervani Invest, Apulum 94,  ARAI, GSP Imobiliare
Eveniment mediatizat cu sprijinul: DailyBusiness.ro; Oblique TV Magazin, Agentia Nationala de Presa AGERPRES, Good Homes alaturi de alti 50 de parteneri media

Pentru detalii privind cale de acces la expozitie, lista companiilor expozante sau regulamentele de participare la concursuri, va invitam sa accesaţi pagina de internet a evenimentului www.targimobiliar.eu

EVENIMENT RECOMANDAT DE REVISTA 100% CONSTRUCT; www.100construct.ro

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.