Home » Domenii » Investitii Publice » Selena investeste in liderul pietei din Spania

Selena investeste in liderul pietei din Spania
Selena Co SA a achizitionat 51% din pachetul de actiuni a companiei spaniole Industrias Quimicas Löwenberg (Quilosa) – producator si distribuitor de materiale chimice pentru constructii din Spania.

Selena Co SA a achizitionat 51% din pachetul de actiuni a companiei spaniole Industrias Quimicas Löwenberg (Quilosa) – producator si distribuitor de materiale chimice pentru constructii din Spania. Scopul achizitiei este acela de a consolida si intari pozitia si avantajele competitive ale Selena si Quilosa in Europa.
Achizitia pachetului de control in Industrias Quimicas Löwenberg constituie un nou pas in strategia de dezvoltare a Grupului Selena. In Aprilie 2009, Selena Co. a achzitionat 100% din actiunile companiei Kvadro, distribuitor important de spume poliuretanice si etansanti pe piata din Rusia. Anul trecut, Grupul Selena a achizitionat 85% din pachetul de actiuni a companiei Polyfoam Yalitim Sanayi ve Tic Ltd din Turcia, producator si distribuitor de spume poliuretanice pentru montajul usilor si ferestrelor si de etansanti.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0