Home » Domenii » Investitii Publice » 70% dintre romani sunt pasionati de bricolaj

70% dintre romani sunt pasionati de bricolaj
Trei sferturi dintre romani prefera sa se ocupe personal de reparatiile de mica anvergura si de proiectele pentru decorarea caminului.

Trei sferturi dintre romani prefera sa se ocupe personal de reparatiile de mica anvergura si de proiectele pentru decorarea caminului.
Aceasta este concluzia sondajului comandat de Robert Bosch SRL in luna august 2009 si realizat de Institutul de Cercetare Ipsos.
Aproape trei sferturi dintre cei intrebati, au declarat ca in aceste timpuri de incertitudine financiara, prefera sa apeleze la masinile de gaurit, surubelnitele cu acumulator si pistoale de vopsit pentru a duce la bun sfarsit micile reparatii si proiecte de infrumusetare a locuintei, decat sa cheme un mester profesionist. Unii chiar au reluat proiecte mai vechi, executand lucrari care anterior pareau prea dificile pentru ei. 69% din cei intrebati au spus ca acum prefera sa faca personal lucrari de bricolaj pe care le-ar fi evitat in trecut.  O alta concluzie interesanta a studiului a fost faptul ca mesteritul nu este teritoriu exclusiv masculin, proportia femeilor entuziasmate de activitatile de DIY fiind aproape egala cu cea a barbatilor. Astfel, 68% dintre femei au raspuns ca prefera sa faca personal lucrarile de bricolaj pe care le-ar fi evitat in trecut, 65% efectueaza lucrari de amenajare in casa, in loc sa iasa des la restaurant sau sa plece in vacanta si 69% dintre ele prefera sa se ocupe personal de reparatiile de mica anvergura si de proiectele pentru decorarea caminului.
Studiul Ipsos, comandat de Robert Bosch SRL, a fost efectuat pe un esantion reprezentativ de 1000 de persoane, cu varsta cuprinsa intre 14 si 75 de ani, in proportie egala femei si barbati, provenind din mediul urban si rural, cu venituri mici, medii si mari, din toate regiunile tarii si toate sferele sociale.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.