Home » Domenii » Masini, Utilaje, Scule » Atlas Copco a lansat un nou generator de 500 kVA

Atlas Copco a lansat un nou generator de 500 kVA

Atlas Copco a lansat generatorul QAS 500, un nou varf de gama la 400 kW,   cu o sarcina maxima de 500 kVA la 50 Hz (si o varianta la 60 Hz avand respectiv 457 kW, 575 kVA) pentru aplicatii industriale, in inchirieri, constructii si in cadrul utilitatilor publice.
Gama QAS, cuprinzind o larga varietate de modele cu puteri intre 14 – 571 kVA, a fost proiectata pentru transport si manevrare rapida, usoara, sigura si amplasarea practic pe orice tip de suprafata fara pregatiri speciale
Noul varf de gama pentru generatoare  QAS 500 functioneaza  la frecventa duala, cu o putere de 500 kVA la 50 Hz (respectiv 571 kVA la 60 Hz) si se caracterizeaza prin reducerea zgomotului si protectia sporita a mediului inconjurator, asigurand furnizarea continua a energiei in aplicatii industriale, in cadrul utilitatilor publice, in inchirieri si constructii. 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.