Home » Domenii » Constructii Civile » Sisteme de cofraje modulare recuperabile RAPID

Sisteme de cofraje modulare recuperabile RAPID
Din oferta larga de cofraje si schele, Ulma a facut un pas important in domeniul constructiilor cu cofrajul recuperabil RAPID, care este usor, simplu de montat, eficient si ieftin.

Sistemul de cofraje modulare recuperabile RAPID solutioneaza executarea planseelor din beton armat, a grinzilor, precum si a planseelor casetate, obtinandu-se cele mai bune suprafete de beton atat in planeitate cat si in rugozitate. Cofragul, alcatuit dintr-o platforma continua, garanteaza securitate muncitorilor atat in timpul montarii panourilor cat si in timpul asezarii armaturii. Pentru a-l monta este nevoie doar de un ciocan.

Caracteristici:
Datorita profilului si folosirii unui material robust, acoperit cu vopsea epoxy, cofrajul RAPID este extrem de durabil.
Volumul redus constituie un avantaj atat la transport cat si pentru depozitarea in santier.
Este disponibil in doua lungimi, existand prin urmare doua variante ale sistemului: RAPID 0,67m si RAPID 1m.
Materialul recuperabil (placa cofranta, transversalele si capetele recuperabile) se recupereaza la numai 72 de ore dupa turnarea betonului si poate  fi montat din nou la etajul superior. Astfel, costurile se reduc datorita posibilitatii de a reutiliza structura recuperabila.
Longitudinalele, impreuna cu popul sau esafodajul, alcatuiesc  structura portanta a sistemului, in timp ce restul elementelor compun structura recuperabila. Nu este necesara resprijinirea si nici deplasarea popilor pana la decofrarea completa.

Este un sistem flexibil, care face posibile:
1)
Executarea unei game largi de geometrii, datorita variatiei dimensiunilor ;
2)
Executarea cu usurinta a suprafetelor de margine si solutionarea zonelor perimetrale ;
3)
Sprijinirea cofrajelor cu esafodaj sau popi;
4)
Montarea structurii metalice intr-o prima etapa, iar apoi a panoului. Spatiile libere permit introducerea si deplasarea carucioarelor sau a turnurilor mobile, marind astfel randamentul montajului.
Este un sistem sigur, care protejeaza perimetrul si golurile folosind balustrade. In afara de aceasta, impiedica alunecarea panoului fara a fi nevoie sa fie fixat in cuie, ramanand fix in structura metalica. Plasele de sub plansee evita caderile la diferite nivele in timpul asezarii panourilor. 
Un sistem care reduce timpul de executie,  se obtine o calitate foarte buna a cofrarii, cu costuri reduse.

Despre Ulma : 
In anul 1961 a fost creata in Spania Ulma  Construccion. De un an si jumatate produsele Ulma  au intrat si pe piata din Romania.
Toate produsele sunt fabricate din material de calitate superioara,  cu tehnologie de ultima generatie in spatele careia se afla o echipa umana experimentata, dinamica, calificata care le ofera clientilor proiectarea lucrarii, consiliere si ajutor pe santier in fiecare dintre actiuni, dar si prin cursuri de initiere. 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.