Home » Domenii » Masini, Utilaje, Scule » Modpack Group, crestere de 20% in primul semestru din 2018

Modpack Group, crestere de 20% in primul semestru din 2018
Modpack a reusit sa relocheze (demontare/montare) 10.000 mp de echipamente pentru o companie de top din industia FMCG, aceasta fiind o mica parte dintre miile de operatiuni pe care le desfasoara.

     Modpack Group a inregistrat in primul semestru din 2018 o crestere de 20% a cifrei de afaceri, comparativ cu anul precedent. Cresterea se datoreaza investitiilor din anii precedenti in echipamente si tehnologii, dar si a unor noi proiecte desfasurate la nivel local si international.
 “In mare parte rezultatele s-au datorat serviciilor integrate, a serviciilor de tip One Stop Shop, dar si in urma investitilor pe care le-am facut atat la nivel local, cat si international. Prin oferirea serviciilor noastre personalizate reusim sa sustinem baza noastra globala de clienti si, in paralel, sa patrundem pe noi piete”, declara Valentin Malaescu, unul dintre fondatorii companiei.
Compania romaneasca Modpack Group a crescut rapid, intr-o piata in care concurenta este acerba. Impulsul de comenzi a venit insa dinspre firmele straine care au devenit si cei mai importanti clienti. Modpack a reusit sa relocheze (demontare/montare) 10.000 mp de echipamente pentru o companie de top din industia FMCG, aceasta fiind o mica parte dintre miile de operatiuni pe care le desfasoara.
„Am reusit sa transportam 35 de tone de echipament agabaritic din Ploiesti in Jakarta. Acest lucru a fost posibil prin optimizarea coletelor, adaptand solutia de ambalare la transportul aerian si in plus am reusit sa reducerem costurile la jumatate. De asemenea, am transportat si un echipament petrolier de 21 de metri lungime, inaltime 6 metri si latime 6 metri, fiind cel mai mare ca dimensiune”, afirma Valentin Malaescu.
 
Dintre clientii Modpack, 90% sunt firme multinationale, avand puncte de lucru in Europa sau America. 
„Primim un numar din ce in ce mai mare de solicitari din partea companiilor la nivel international. Astfel, livram in mod constant diverse incarcaturi, iar recent am ambalat si transportat o linie de productie pentru o companie din industria FMCG, iar pentru o companie din sectorul agricol am realizat un transport transaltantic al unei linii de productie pe ruta Romania – Mexic”, declara Valentin Malaescu.
Grupul Modpack ofera servicii ca furnizor unic in teritorii noi din Europa si din lume, facand investitii semnificative in viitorul companiei si al angajatilor sai. Produsele si serviciile Grupului Modpack se pot aplica in toate sectoarele industriale si sunt potrivite pentru toate tipurile de transport: maritim, rutier, aerian.
 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.