Home » Real Estate » Ansambluri Rezidentiale » Inca 276 de apartamente livrate in cartierul Greenfield Baneasa

Inca 276 de apartamente livrate in cartierul Greenfield Baneasa
Noile locuinte beneficiaza de proximitatea celor peste 900 ha de padure care inconjoara ansamblul si care actioneaza ca un filtru natural, astfel incat aici se intalnesc valori scazute de emisii poluante.


Au fost finalizate in luna septembrie lucrarile de constructie pentru 276 de apartamente noi cu 2, 3 si 4 camere in cartierul rezidential Greenfield Baneasa. Cu o valoare estimata la 23,6 milioane euro (plus TVA), apartamentele sunt dispuse in 12 blocuri cu regim redus de inaltime (4 si 5 etaje) si fac parte din cea de-a treia faza de dezvoltare a proiectului – Ansamblul Platanilor. Aproximativ 20% din totalul noilor apartamente au fost deja rezervate, Greenfield Baneasa ajungand astfel la un total de peste 2.300 de locuinte livrate si o comunitate cu peste 4.500 de locuitori. 

 

“Cartierul Greenfield Baneasa isi mentine pozitionarea de cel mai mare proiect rezidential din sectorul 1 al Bucurestiului, stocul de apartamente livrate luna aceasta reprezentand circa 30% din totalul locuintelor finalizate in zona de Nord a capitalei in 2018. In acelasi timp, pe o piata imobiliara activa, Greenfield isi confirma atractivitatea prin pozitionarea unica, in sectorul 1, la liziera padurilor Baneasa si Tunari, un element extrem de important pentru familiile tinere, cu sau fara copii, care beneficiaza de cadrul natural oferit de padure in imediata vecinatate a locuintei”, a declarat Bogdan Oslobeanu, CEO Impact Developer & Contractor.

 

Cea de-a treia faza de dezvoltare din cadrul Greenfield Baneasa, inceputa in anul 2016 si avand ca termen de finalizare anul 2019, include Parcul Platanilor pe o suprafata de 6.000 mp impartita in zone verzi, locuri de joaca, teren de sport multifunctional, zona de fitness si zona de recreere. Acesta se alatura vecinatatii impadurite pentru a oferi rezidentilor un cadru natural unic in care acestia se pot relaxa si petrece timpul liber. 

 

Noile locuinte beneficiaza de proximitatea celor peste 900 ha de padure care inconjoara ansamblul si care actioneaza ca un filtru natural, astfel incat aici se intalnesc valori scazute de emisii poluante. Proximitatea padurii si aerul curat fac din aceasta zona unul dintre locurile preferate pentru amatorii de alergare, jogging sau mersul cu bicicleta, atat in cadru organizat cat si individual, pe cont propriu.

 

Toate apartamentele livrate in aceasta faza beneficiaza de centrala termica moderna, de incalzire prin pardoseala, finisaje si executie de inalta calitate. Preturile pornesc de la 65.000 euro + TVA pentru un apartament cu 2 camere (64 mp), 77.900 euro + TVA pentru un apartament cu 3 camere (94 mp) si de la 105.000 euro + TVA pentru apartamentele cu 4 camere (124 mp). 

 

Stilul modern si luminos al apartamentelor este intregit de solutiile tehnice menite sa transforme locuintele intr-un camin confortabil si sigur. Designul are la baza maximizarea luminozitatii prin suprafete vitrate generoase si atent pozitionate, dar si un concept modular de separare a spatiilor functionale, cum ar fi bucataria, spatii fluide si holuri ample.

 

Despre Greenfield Baneasa:

Greenfield Baneasa este cel mai mare proiect rezidential dezvoltat in Sectorul 1, incadrat pe doua laturi de padurile Baneasa si Tunari. Cartierul este situat in apropierea centrelor comerciale, a hub-ului de birouri Pipera-Aviatiei, la cateva minute de DN1, autostrada A3 si aeroportul international Henri Coanda. Conceptul acestui proiect face trecerea de la ansamblul rezidential de sine statator la dezvoltarea unei comunitati urbane integrate. Inceput in 2007, Greenfield Baneasa a fost planificat a se dezvolta in mai multe faze. Complexul are o suprafata totala de 60 ha si va totaliza la final peste 6.000 de locuinte. 

 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.