Home » Domenii » Eco & Sustenabilitate » HUF HAUS a obtinut certificarea Gold, oferita de Consiliul German pentru Sustenabilitatea Cladirilor

HUF HAUS a obtinut certificarea Gold, oferita de Consiliul German pentru Sustenabilitatea Cladirilor
HUF HAUS a deschis in luna octombrie primele doua case de prezentare din Romania, modelele ART si modum:, in cadrul proiectului rezidential premium Dumbrava Vlasiei.

 
 
HUF HAUS a obtinut certificarea The Gold Award pentru fiecare casa nou construita, oferita de Consiliul German pentru Sustenabilitatea Cladirilor (DGNB). Aceasta distinctie atesta ca fiecare structura moderna de tip post-and-beam produsa in fabrica HUF HAUS din Hartenfels (Germania) corespunde standardelor Gold si primeste Gold Badge pentru constructii sustenabile.  
"Am aplicat pentru a fi testati de catre Consiliul German pentru Sustenabilitatea Cladirilor pentru aceasta certificare pentru ca reprezinta un indicator al performantei caselor noastre, ce sunt realizate din componente variate si complexe. Acest proces riguros de examinare poate fi comparat cu un decatlon. La fel ca niste sportivi ambitiosi, trebuie sa ne pregatim in cel mai bun mod cu putinta pentru o multitudine de discipline, angajandu-ne sa acordam atentie sporita fiecarui detaliu astfel incat sa dezvoltam concepte rezidentiale sustenabile intr-un limbaj arhitectural unic", a declarat Christoph Schmidt, Vicepresedinte Executiv HUF HAUS.
Tehnicile si procesele de executie ale HUF HAUS corespund celor mai exigente criterii din domeniul sustenabilitatii, ce sunt confirmate de obtinerea acestei certificari. Procedura de testare a avut loc concomitent cu operatiunile zilnice ale companiei, printr-o monitorizare transparenta si obiectiva pe parcursul intregului proces, fiind atent supravegheat de un auditor independent de la firma Think Step.
Unul dintre punctele analizate de auditor a fost aspectul ecologic ale materialelor utilizare si ponderea lor in activitatea companiei, precum si practicarea metodelor eficiente in timpul productiei.
Fundamentul analizei Consiliul German pentru Sustenabilitatea Cladirilor consta in respectarea unor conditii riguroase, ce nu pot fi nicidecum subestimate, iar criteriile stricte se bazeaza pe concepte complexe in domeniul sustenabilitatii si pe o performanta generala a structurilor produse. 
HUF HAUS a deschis in luna octombrie primele doua case de prezentare din Romania, modelele ART si modum:, in cadrul proiectului rezidential premium Dumbrava Vlasiei.
 
Despre HUF HAUS
HUF HAUS este liderul de piata in Europa in materie de arhitectura contemporana de tip post-and-beam. Compania produce aproximativ 100 de case in fiecare an (cladiri rezidentiale, precum si comerciale), dintre care aproximativ 40% sunt exportate la nivel mondial, chiar si in China. In anul 2015, firma cu un numar de 430 de angajati a inregistrat o cifra de afaceri de 80 de milioane de euro. Numele HUF HAUS reprezinta dedicarea si efortul unei familii, care continua sa  opereze si sa dezvolte o afacere de aproape 105 de ani, aflata astazi la a treia generatie de lideri.
Despre Consiliul German pentru Sustenabilitatea Cladirilor 
Consiliul German pentru Sustenabilitatea Cladirilor este o organizatie non-profit ce promoveaza construirea si operarea sustenabile in domeniul constructiilor. Asociatia nu este predominant ecologica sau economica, ci are la baza obiective sociale. Organizatia este sustinuta de catre membrii sai si intlege nevoia de a pomova conceptul de sustenabilitate catre generatiilor viitoare. 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.