Home » Domenii » Peisagistica » 1,5 milioane de euro investitia in noul magazin Casa Rusu din Bucuresti

1,5 milioane de euro investitia in noul magazin Casa Rusu din Bucuresti
Noul magazin, amplasat in Centrul Comercial Vitantis Shopping Center din Bucuresti, va fi deschis publicului incepand cu 7 iulie 2016 odata cu inaugurarea noului magazin Praktiker.

 

Casa Rusu, compania de retail a producatorului de mobilier din Romania, Rus Savitar, inaugureaza cel de-al 18-lea magazin propriu in urma unei investitii de 1,5 milioane de euro. Acesta este situat in cadrul Centrului Comercial Vitantis Shopping Center din Bucuresti si are o suprafata de 6.000 de metri patrati.
 
„Noul magazin Casa Rusu va fi deschis publicului incepand cu data de 7 iulie si prezinta un concept nou, fiind primul Super Store din reteaua noastra si, in acelasi timp, cea mai mare locatie. De asemenea, noul concept cuprinde o zona vasta dedicata produselor pentru amenajarea casei, cat si decoratiuni si obiecte de uz casnic din gama proprie Cassima”, a declarat Cristian Rusu, proprietar al grupului Rus Savitar – Casa Rusu. 
 
Potrivit afirmatiilor sale, Casa Rusu Vitantis a fost inaugurat, pentru prima data, in anul 2010 pe o suprafata de 3.000 de metri patrati, pentru ca in februarie 2016 sa fie inchis pentru reamenajare si extindere. Odata cu finalizarea acestui proces, noul magazin se intinde pe o suprafata de 6.000 de metri patrati, 2.000 de metri patrati fiind alocati produselor de amenajare si decorare a locuintei. 
 
„Investitia pentru extinderea si reamenajarea noului magazin s-a ridicat la 1,5 milioane de euro si estimam ca cifra de afaceri a Casa Rusu Vitantis va fi de 3 milioane de euro, pana la finele anului in curs”, a mai spus Cristian Rusu. 
 
Acesta a subliniat ca noul magazin a creat 50 de noi locuri de munca, fiind cea de-a 30-a locatie din reteaua Casa Rusu si a 18-a proprie, restul de 12 fiind francize. 
 
Afaceri in crestere cu 20% in 2016
 
In ceea ce priveste business-ul consolidat al grupului Rus Savitar – Casa Rusu, reprezentantul companiei a subliniat ca anul trecut cifra de afaceri a raportat o crestere cu cca. 27% comparativ cu 2014. 
 
Avansul a fost determinat atat de deschiderile a doua noi magazine, in Bucuresti (Colentina) si Bacau, cat si de investitiile de cca. 8 milioane de euro realizate pe parcursul anului. Astfel, in 2015, grupul Rus Savitar – Casa Rusu a investit cca. 3 milioane de euro in doua centre logistice noi, cu o suprafata totala de 14.000 metri patrati, si alte 5 milioane de euro in noi linii de productie de mobilier din pal melaminat in fabrica din Dudestii Noi, Timis. 
 
 
„Pentru anul in curs, odata cu inagurarile de noi locatii, estimam ca business-ul companiei va avea un avans de cca. 20%, ajungand la peste 51 de milioane de euro, dupa ce in 2015 s-a situat la 43,7 milioane de euro. De asemenea, pana la finalul anului 2017, ne propunem sa inauguram alte trei magazine sub conceptul Super Store in Timisoara, Cluj-Napoca si Brasov”, a mai declarat Cristian Rusu. 
 
Potrivit afirmatiilor sale, in acest moment cca. 15% din productia totala de 25.000 garnituri/luna si 10.000 seturi de mobilier tapitat / luna ajunge la export in tari precum Olanda, Belgia, Elvetia, Franta, Bulgaria, Slovenia, Slovacia, Cehia, Irak, Quatar, Emiratele Arabe Unite si Japonia.
 
 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0