Home » Domenii » Producatori & Furnizori » Cat mai costa o franciza in imobiliare?

Cat mai costa o franciza in imobiliare?
Potrivit RE/MAX, lider mondial in domeniu si franciza numarul 1 la nivel mondial pe acest segment, odata cu dezvoltarea numeroaselor proiecte rezidentiale si relansarea pietei de profil, tot mai multi antreprenori isi indreapta atentia catre deschiderea unei afaceri pe segmentul agentiilor imobiliare.

 Infiintarea unei afaceri in imobiliare poate fi simplificata prin achizitionarea unei francize, aceasta oferind o afacere la cheie si suport pentru derularea intregii activitati. Este o manevra avantajoasa prin care proprietarul beneficiaza de o incredere ridicata in randul clientilor datorita asocierii cu un brand deja recunoscut, dar si de alte avantaje semnificative, precum materiale de lucru necesare pentru operarea noului birou si un pachet complet de training prin cursuri de pregatire la nivel avansat dedicate agentilor. RE/MAX ofera, de exemplu, 200 de ore de instructaj specific, acces la cel mai puternic brand global in imobiliare, la un sistem tehnologic performant, la o platforma CRM de listare si promovare a proprietatilor si la reteaua sa aflata in plina dezvoltare.  

„In cazul RE/MAX, antreprenorii sau agentiile imobiliare independente pot achizitiona o franciza  cu un cost  cuprins intre 5.900 si 9.9000 de euro. Odata cu afilierea la reteaua noastra, acestia platesc lunar o redeventa procentuala din venituri si o redeventa fixa administrativa”, dezvaluie intr-un comunicat Razvan Cuc, Presedinte RE/MAX Romania.

Achizitia unei francize ofera brokerilor posibilitatea de a avea acces la consultanta in numeroase domenii necesare dezvoltarii afacerii, precum consiliere de marketing, de vanzari sau juridica si instrumentele necesare promovarii agentiei imobiliare la standardele retelei.

In cadrul francizelor RE/MAX, toti agentii au nevoie de certificari, pe care le pot obtine in urma celor 200 de ore de training specific.

Dincolo de aceste aspecte,  prin afilierea la reteaua RE/MAX, fiecare agentie are avantajul de a face parte dintr-o afacere in care, in acest moment, in Romania, numara peste 120 de ageti in cele 18 birouri ale sale.

 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.