Home » Domenii » 100% Investigatii » ADEPLAST: promotie MTIG 20

ADEPLAST: promotie MTIG 20
ADEPLAST MTIG20 este un mortar usor pe baza de ipsos, destinat finisarii suporturilor minerale la interior. Produsul se poate aplica atat mecanizat, cat si manual.

 

 

 Campanie promotionala “VOCATIONAL TRAINING MTIG20” 

 


ADEPLAST MTIG 20
Mortar glet de ipsos-var

            MTIG20 este un mortar usor pe baza de ipsos, destinat finisarii suporturilor minerale la interior. Produsul se poate aplica atat mecanizat, cat si manual.
            Compania AdePast demareaza o ampla campanie de informare si instruire a echipelor de aplicatori, care sunt invitati sa descopere avantajele multiple ale utilizarii acestui tip de produs, atat in comparatie cu mortarele clasice pe baza de ciment/var, cat mai ales in comparatie cu contratipurile de produs concurente. Principalele beneficii ale utilizarii MTIG20 sunt: lucrabilitate superioara, timp de priza optim, finisaj impecabil, consum specific redus!


Produs participant la promotie:

MTIG20 Mortar de Ipsos cu Perlita pentru tencuieli Interioare 30kg


Adresabilitate:

Programul se adreseaza tuturor partenerilor revanzatori si / sau consumatori directi de produse marca ADEPLAST.


Perioada de valabilitate a promotiei:

12.09.2015 – 31.10.2015.  Toate comenzile receptionate de AdePlast in perioada de valabilitate a promotiei vor fii onorate integral, cu respectarea conditiilor contractuale.


Descriere activitate promotionala:

  1. Comenzile de 18 paleti sau multuplu de 18 paleti pentru articolul MTIG20 30KG vor beneficia de un discount promotional suplimentar de 10% acordat de la pretul de lista;
  2. Comenzile de minim 1 palet pentru articolul MTIG20 30KG vor beneficia de un discount promotional suplimentar de 5% acordat de la pretul de lista;

Dragi colegi, parteneri,
 

       Va rog sa adresati colegilor de la Departamentul Consultanta Tehnica AdePlast solicitari concrete pentru sesiuni de instruire si demonstratii tehnice in santiere, la adresa de email: manager-tehnic@adeplast.ro, in atentia colegului Bogdan Baroian. El va intocmi impreuna cu colegii din teritoriu (responsabili zonali de vanzari si reprezentanti tehnici zonali) calendarul acestor sesiuni de instruire, in functie de solicitarile primite de la Dumneavoastra.
           Va rog deci sa profitati la maxim de aceste resurse si sa fiti foarte activi, alaturi de noi, in aceasta campanie!

           

Vanzari maxime si mult succes, tuturor!

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.