Home » Domenii » Acoperisuri » Depaco a lansat Wetterbest Gladiator

Depaco a lansat Wetterbest Gladiator
Inspirat din eleganța acoperișurilor clasice mediteraneene, Gladiator aduce în prim plan profilul roman cu simetrie faţă de axa longitudinală. În plus față de designul elegant, un avantaj important îl constituie pierderile mai reduse de material comparativ cu ţigla metalică clasică.

 

 Compania Depaco, unul dintre principalii producatori de sisteme pentru acoperişuri din Romania, a lansat Wetterbest® Gladiator, un sistem de învelitori metalice unic în România. Inspirat din eleganța acoperișurilor clasice mediteraneene, Gladiator aduce în prim plan profilul roman cu simetrie faţă de axa longitudinală. În plus față de designul elegant, un avantaj important îl constituie pierderile mai reduse de material comparativ cu ţigla metalică clasică. Astfel, clienţii Wetterbest® au posibilitatea să achiziţioneze un produs premium la un preţ asemănător cu cel al unui produs clasic.  

Lansarea noului profil al companiei Wetterbest a fost anuntata inca din luna iunie de 100%construct 

Noua linie de producție face parte dintr-un program susținut de investiții de peste 1,5 milioane de euro în perioada 2015 - 2016. Compania și-a propus să livreze din fabrica de la Băicoi peste 200.000 mp de Wetterbest® Gladiator până la finalul anului 2016, prin intermediul rețelei naționale de parteneri distribuitori.

 

Prin lansarea noului produs, am devenit singurul producător autohton de patru profiluri distincte de țiglă metalică: Wetterbest® Wind, Wetterbest® Plus, Wetterbest® Classic şi Wetterbest® Gladiator. Vom continua să investim în produse de calitate, inovatoare, care să răspundă cererii în creștere de sisteme premium de învelitori. Ne dorim să ne consolidăm poziția pe piața rezidențială, iar diversificarea portofoliului de produse face parte din strategia noastră”, a explicat Dragoş Irimescu, inginer proiectant, Director General Depaco.

 

Durata medie de viață a noului profil Wetterbest® Gladiator este de 50 de ani, fiind potrivit deopotrivă pentru construcţii noi, cât şi pentru lucrări de renovare. Garanția este de 10 ani pentru vopseaua pe bază de poliester și de 30 de ani pentru vopseaua pe bază de poliuretan. Detalii despre noul produs sunt disponibile la www.wetterbest.ro.

 

Depaco deţine la fabrica din Băicoi cea mai mare capacitate de producţie de ţiglă metalică şi accesorii pentru acoperişuri din România, respectiv 30 de linii automate şi patru hale de producţie, precum şi cea mai modernă linie de fabricaţie de accesorii pentru drenaj din România. Compania a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 83 de milioane de lei, iar anul acesta obiectivele vizează atingerea nivelului de 100 de milioane lei. Brandul Wetterbest deține o cotă de piață de aproximativ 17% conform datelor detinute de compania Wetterbest.Concurentii principali ai Wetterbest find Bilka, Lindab si Viking Pruszynski, companii care impreuna detin peste 60% din piata de acoperisuri metalice din Romania.

 

 

Pentru antreprenorul Dragos Irimescu, pasiunea pentru acoperisuri metalice, este nemarginita, vorbeste cu patos despre acest domeniu, admite ca sunt probleme in piata, insa ar fi unul dintre putinii jucatori care ar incerca sa produca doar calitate in detrimentul cantitatii si a produselor de proasta calitate.

 

In afacerea Wetterbest sunt implicati si membrii ai familiei, cei doi copii ai propietarului Dragos Irimescu,  Maria si Valeriu lucreaza in cadrul companiei, cu alte cuvinte iata inca un exemplu prin care se dovedeste ca afacerile de familie sunt sustenabile in Romania.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.