Home » Domenii » Lucrari Speciale » AdePlast a finalizat investiții 330.000 euro în sistemul informatic și automatizare

AdePlast a finalizat investiții 330.000 euro în sistemul informatic și automatizare
Adeplast este prima companie din sectorul sau de activitate care a implementat o strategie de IT de o asemenea complexitate. Noua platforma ERP se va integra cu toate procesele companiei din zona de contabilitate, productie, depozitare, livrare, transport si vanzari.

Adeplast are, incepand din acest an, un nou sistem informatic de tip ERP (Enterprise Resource Planning) dezvoltat impreuna cu Novensys. Acest proiect face parte dintr-o strategie mai ampla a companiei de redefinire si eficientizare a proceselor in zona de IT si automatizare. Pentru intreaga strategie Adeplast a alocat suma de 330.000 euro, din care o mare parte a fost destinata implementarii softului ERP. “Procesul de upgradare a sistemului informatic a inceput in februarie anul acesta si se va finaliza pe parcursul a 12 luni de la momentul demararii. Pe langa platforma de ERP,  am reusit implementarea unui soft care ne va ajuta sa gestionam mai bine cele peste 100 de calculatoare, cu cei 130 de utilizatori. In plus, au fost inlocuite laptop-urile angajatilor si s-au achizitionat servere de mare putere. Toate aceste schimbari au menirea de a deservi mai bine prioritatea noastra 0, care este clientul. Finalitatea acestui proces va fi o injumatatire a timpului de raspuns catre client. Ofertarea, livrarea, facturarea vor avea timpi de reactie scazuti considerabil. Sistemul se va integra si cu site-ul Adeplast, astfel clientii vor putea afla in ce loc din apropierea lor se afla pe stoc produsele pe care si le doresc”, explica Thomas Barbut manager IT si automatizare Adeplast.

Adeplast este prima companie din sectorul sau de activitate care a implementat o strategie de IT de o asemenea complexitate. Noua platforma ERP se va integra cu toate procesele companiei din zona de contabilitate, productie, depozitare, livrare, transport si vanzari. “Este inca un pas pe care Adeplast l-a facut in devenirea sa de companie model pentru Romania, dupa toate investitiile in zona de productie, din ultimii ani. Devenim din ce in ce mai supli si mai flexibili, astfel ca puterea noastra de reactie in piata creste considerabil. Sfarsitul de an ne gaseste cu aceasta investitie in IT aproape finalizata la care se adauga cei 775.000 euro pentru un upgrade in zona de productie si pentru dezvoltarea centrului de cercetare. In acelasi timp, avem grija sa crestem cea mai importanta resursa a noastra ce o reprezinta oamenii. Am ajuns in acest an la peste 300 de angajati in lunile de varf, fata de 250, cati eram anul trecut si pentru toti am decis sa crestem salariile cu 4%. Investim incontinuu in dezvoltarea unei organizatii sanatoase cu forta de reactie extrem de rapida. AdePlast a ajuns sa fie singura companie cu capital autohoton in topul primelor 10 producatori din zona constructiilor, iar aceasta pozitie ne obliga si ne motiveaza”, declara Marcel Barbut CEO AdePlast.

La 9 luni compania AdePlast a reportat o cifra de afaceri de 241 milioane lei ( 54 milioane euro), in crestere cu 24 de procente fata de 2013.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.