Home » Real Estate » English Version » Asa ar trebui sa facem si in Romania!

Asa ar trebui sa facem si in Romania!
Administratia locala, politia si firmele de ridicari ar trebui sa primeasca o astfel de corectie!

 O soferita din Shanghai s-a suparat foarte tare pe conducatorul camionului de tractari pentru faptul ca ii ancorase masina, un Chevrolet Captiva, pentru a o ridica. Ea parcase neregulamentar, insa dorea sa scape acum de ridicarea masinii din acel loc iar pentru acest lucru incerca sa-l convinga pe angajatul firmei de tractari sa elibereze rotile Chevrolet-ului.

Schimbul de replici a fost destul de tensionat, prin urmare soferita s-a suit in propria ei masina si fara sa se uite inapoi, a demarat doar pe doua roti, ramanand legata de camion. Nimeni nu se astepta la asa ceva, cu atat mai putin soferul camionului. Ideea de moment a soferitei a fost geniala insa cu siguranta va avea parte si de repercusiuni.

Soferul camionului nu a avut cand sa reactioneze, in consecinta nu a putut sa o opreasca pe soferita cu pricina. Degeaba a alergat dupa masina, efortul sau a fost in zadar. Poate asa ar trebui sa reactionam si noi cand in Romania ti se ridica masina.

Nu incurajam parcarile neregulamentare, insa la cate terenuri virane siunt in centrul capitalei, de ce este nevoie sa duci masina la margina orasului cand poti sa o tractezi intr-o parcare a  primariei sau pe un teren al primarie care este acum liber, asa cum sunt multe pe Buzesti. Si inca ceva daca taxa ar fi mai mica atunci lucrurile ar intra in normal. 

Va dau un exemplu patit personal. La Istanbul am parcat masina pe trotuar astfel incat se pare ca nu a fost regulamentar, mi-au ridicat masina si mi-au dus-o in cea mai apropiata parcare ( la nici 300 m). Am aflat unde este, am platit pe loc suma de 70 de lire turcesti , reprezentand, 60 lire amenda si 10 lire prima ora de parcare, asadar in bani romanesti 105 lei. Degeaba i-am explicat politistului ca in Bucuresti era regulamentra parcarea , insa cand am aflat cat ma costa sa imi iau masina inapoi, nu am mai avut nimic de zis, si i-am multumit acelui politist deoarece procesul verbal de contraventie cuprindea 2 randuri completate cu pixul pe o foaie A6!

Bravo lor! In Bucuresti de ce nu se poate asa!

 

 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.