Home » Real Estate » Finantare » Barack Obama este sub papuc?! Nu este cel mai puternic om de pe planeta!

Barack Obama este sub papuc?! Nu este cel mai puternic om de pe planeta!

Cuy mult timp inainte de a merge la comemorarea lui Nelsen Mandela, in Africa de Sud circula un Banc in Statele Unite cu privire la cuplul prezidential.

El suna cam asa: " Michelle Obama il invita pe Barack la un restaurant in New York, acolo ii intampina un distins domn care se intretine cu D-na Obama, apoi cuplul prezidential este condus de catre respectivul domn la cea mai buna masa din restaurant.

Dupa plecarea acestuia, Barack Obama intreaba:

- Dar, Michelle cine este tipul acesta cu care te-ai intertinut acum?

- Ei draga, e un tip din tinerete, am fost impreuna o vreme, inainte sa te cunosc pe tine, iar acum este propietarul acestui restaurant.

- Vezi Michelle, ce e viata, acum ai fi fost sotie de patron de restaurant!

- Gresit, As fi fost sotie de presedinte!

 

Acum , va rog sa vedeti cat adevar exista totusi in bancul respectiv, Urmariti imaginele de mai jos , unde Michelle Obama intervine intre sotul sau si Primul Ministru al Danemarcei, D-na blonda; Michelle Obama o tipa foarte hotarata si care stie ce vrea, iata cum In ultima imagine schimba locul cu Barack, numai sa nu mai comunica acesta cu primul ministru danez.

Ei se pare ca mitul cum ca  presedintele american este cel mai puternic om de pe planeta, nu mai este valabil!

 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.