Home » Domenii » 100% Investigatii » Meritaţi să fiţi răsfăţaţi de Moş Crăciun cu un aparat Bosch VeroCafe Latte?

Meritaţi să fiţi răsfăţaţi de Moş Crăciun cu un aparat Bosch VeroCafe Latte?
Propunerea noastra pentru un cadou deosebit este espressorul de cafea VeroCafe Latte cu tehnologie Barista, care poate fi folosit pentru a prepara cafea, cappucino sau espresso.

Crăciunul este acea perioadă magică a anului în care minunile sunt posibile, cei dragi ne sunt aproape, suntem mai buni şi mai deschişi către cei de lângă noi. De Crăciun, cei mici şi cei mari caută să facă bucurii celor dragi, îşi pun dorinţe, îi scriu scrisori lui Moş Crăciun şi aşteaptă cu nerăbdare să fie răsplătiţi pentru că au fost cuminţi un an întreg. Propunerea Bosch pentru un cadou deosebit este espressorul de cafea VeroCafe Latte cu tehnologie Barista, care poate fi folosit pentru a prepara cafea, cappucino sau espresso.

Cu ajutorul tehnologiilor inovatoare, Bosch a reuşit să doteze automatul de cafea espresso VeroCaffe Latte cu măiestria tehnică şi profesională a unui veritabil barista, specialist italian în arta preparării cafelei. Pentru a obţine temperatura perfectă de preparare, presiunea ideală pentru espresso şi spuma cremoasă de lapte pentru cappuccino, în loc de zeci de ani de experienţă sunt necesare doar câteva manevre şi o simplă apăsare pe buton. Tehnologia Barista de la Bosch oferă toate elementele esenţiale pentru obţinerea unei arome deosebite şi permite iubitorilor de cappuccino, espresso sau Latte Macchiato să-şi prepare cafeaua favorită simplu şi rapid.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.