Home » Real Estate » Finantare » Le-am dat 70%, acum ne iau 100%!

Le-am dat 70%, acum ne iau 100%!

Victor Ponta a participat alaturi de 100 de sefi de stat si de guverne, la evenimentul de comemorare a lui Nelson Mandela de la Johannesburg,

Internauti romani au gasit si iin acest caz posibilitatea de a face putin haz, de necaz zicem noi!

 

si in urmatoarele 15 secunde:

 

Pai va serveste Baiatu! caci am venit cu tuica de la Bucuresti, unde fac ce vrea muschiul meu!

 

Iar acum, ca ne-am lamurit cum sta treaba in Romania, ia uitati ce ne spune D-l Ponta in legatura cu programul de guvernare, si cu celelalte promisiuni!

 

Oricum, ma rog sa nu fie adevarat, ii rugam pe guvernanti sa isi revina si sa revina la Popor, sa tina aproape, apoi ce credeti ... poporul le-a dat 70%, poporul le ia inapoi 70%!. Poporul are intodeauna votul, dar data viitoare cui sa il mai dea, caci nu mai are cui! Este clar, trebuie partide noi cu oameni onesti si care sa doreasca binele tarii!

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0