Home » Real Estate » English Version » Victor Ponta intre doua vizite in Africa de Sud

Victor Ponta intre doua vizite in Africa de Sud
Oare de ce il trage Victor Ponta pe Barack Obama la raspundere?

Cu cativa ani in urma Victor Ponta vizita Celula in care Nelson Mandela si-a petrecut 27 de ani din Viata,

" Robben Island - Acesta este unul dintre locurile in care Nelson Mandela si-a petrecut aproape 27 ani, dupa care a avut puterea sa ierte si sa construiasca o tara din ruine! Intr-adevar merita omagiul intregii omeniri! preciza Victor Ponta.

 

Ieri Victor Ponta a fost din nou in Africa de Sud, si iata-l pe micul Titulescu, de data aceasta avand "mult tupeu" in relatia cu liderii lumii, ceea ce sincer nu este rau, atat cat acest tupeu aduce beneficii unei tari ca Romania.

Din imagini putem trage concluzia ca Ponta il acuza pe Obama de ceva! Oare faptul ca Administratia de la Washinton, anul trecut  la referendum l-a sustinut pe Presedintele Basescu? Vom afla oare ce au discutat cei doi timp de 15 minute!

Oricum parerea mea ca jurnalist este ca Ponta a facut foarte bine mergand alaturi de presedintele Emil Constantinescu in Africa de Sud, care de altfel l-a si introdus la Bil Clinton pe Victor Ponta. E surprinzatoare totusi atitudinea lui Victor Ponta , si uitati ce diferenta intre prima fotografie de la Celula lui Nelson Madela si atitudinea de ieri!

 

 

 

Oare chiar il tragea la raspundere Ponta pe Obama? Nu vi se pare?

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.