Home » Domenii » Energie » Reactii dupa cel mai mare targ de energie regenerabila din Romania

Reactii dupa cel mai mare targ de energie regenerabila din Romania
Targul a reunit un numar de 131 de companii nationale si internationale bine cunoscute si apreciate din 15 tari de pe 2 continente, care si-au prezentat produsele si serviciile pe o suprafata expozitionala de 6000mē unui numar de aproximativ 3000 de vizitatori prezenti pe parcursul celor 3 zile de eveniment.


Cel mai mare targ de energie regenerabila si eficienta energetica al Romaniei s-a desfasurat in perioada  20-22 noiembrie 2013  in cel mai modern centru expozitional din Romania : EXPOROM - Bucuresti
Asa cum ne-a obisnuit inca din 2008,  Reeco Ro Expozitii Srl a reusit sa adune un numar de 131 de companii nationale si internationale bine cunoscute si apreciate din 15 tari de pe 2 continente, care si-au prezentat produsele si serviciile pe o suprafata expozitionala de 6000m² unui numar de aproximativ 3000 de vizitatori prezenti pe parcursul celor 3 zile de eveniment.


"Anul acesta, evenimentul de succes RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE a revenit intr-o noua locatie - EXPOROM-Bucuresti si a prezentat participantilor o alta viziune asupra calitatii unui eveniment din domeniul energiilor regenerabile.
RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE a depasit anul acesta asteptarile expozantilor si le-a oferit un targ superior din punct de vedere calitativ datorita spatiului generos pentru construirea si personalizarea standurilor, precum si o atmosfera potrivita unui eveniment de business. Peste 6000m² au fost ocupati de companii nationale si internationale. Dorim sa multumim tuturor partenerilor, sponsorilor, expozantilor ca au fost alaturi de noi si in acest an, contribuind astfel la un nou succes al evenimentului", a declarat Timea Szanto, Project Manager RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE.

La ceremonia oficiala de deschidere a targului au fost prezenti: Radu ION – Consilier al  Ministrului Delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Nicolae MATEI – Presedinte al Asociatiei Oraselor din Romania si primar al Orasului Navodari, Brigitte EBLE - Vicepresedinte al Camerei de Comert si Industrie Romano – Germana, Johan-Georg RÖHM - CEO al Companiei REECO- Germania si Avena GALL-TAMAS - International Business Development, Compania REECO-Germania.

RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE si-a prezentat in acest an noile sale sub-branduri: -RENEXPO® SOLAR;
-RENEXPO® WIND;
-RENEXPO® HYDROPOWER;
-RENEXPO® BIO&CO.

Expozantii au fost amplasati pe domenii, ceea ce a facut mai usoara identificarea acestora de catre vizitatori. Totodata, RENEXPO® a fost gazda pentru a doua oara a Standului Comun German, pe o suprafata de 100m², cu companii de renume precum Schletter GmbH, MWM, Dach und Sonne GmbH, Kanne&Joos, Dreyer&Bosse organizat in colaborare cu Camera de Comert Romano-Germana.


Companii importante precum Altius Photovoltaic, Danubius, Enercon, Energobit, ESPE RO, Global Hydro Energy, Herz Armaturen, Jinko Solar, WKE World Key Energy-Romania, East Europe Energy, Seletronika, Mabec, CONERGY, Astrasolar, Egnatia, SunWays, si altele, au adus in fata vizitatorilor cele mai noi produse, proiecte si servicii din domeniul energiei solare.


Oferta diversificata de produse si servicii a fost completata de o serie de 9 conferinte internationale, workshop-uri si forumuri pe tematici din domeniile energie eoliana, energie solara, biomasa, hidroenergie, eficienta energetica si cogenerare organizate de Asociatia Partener pentru Administratia Publica Locala Bucuresti, Asociatia Electricienilor din Romania (AREL), Asociatia Romana Pentru Microhidroenergie (ArmHE), Camera de Comert si Industrie Romania-Germania/AHK Romania, CNR-CME, Institutul de Studii si Proiectari Energetice (ISPE), Societatea de Instalatii Electrice  si Automatizari (SIEAR).


Pentru a doua oara in istoria Tirgului, in cadrul Serii Profesionale pentru Networking, desfasurate la 20 noiembrie 2013, Premiul RENERGY AWARD a fost acordat in doua categorii - unei Personalitati Remarcabile si unei Tehnologii Inovatoare.
Castigatorul premiului pentru o Personalitate Remarcabila a fost domnul  Niculae Havrilet   - Presedintele  ANRE, iar premiul pentru o Tehnologie Inovatoare a fost acordat companiei Altius Fotovoltaic.

Impresiile expozantilor:

"O ocazie excelenta de a cunoaste persoane-cheie din domeniul energiei regenerabile si de a stabili noi oportunitati de colaborare." (Dragos Vasile -Eximprod Grup)
"Eveniment important, pe tema de actualitate, care a oferit o imagine asupra tendintelor din piata de energie regenerabila din Romania." (Mihaela Sarbu, SGS Romania)

"Targ bine organizat, cel mai important targ din Romania." (Global Hydro Energy)

"Renexpo 2013 a fost organizat mult mai bine decat in anii precedenti, insa locatia a creat confuzie si a fost mai putin accesibila." (GEP Renewables Romania)

Urmatoarea editie a Tirgului RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, va avea loc intre 19-21 noiembrie 2014 la Bucuresti.
 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.