Home » Real Estate » English Version » Tschuggen Grand Hotel – Arosa, Switzerland

Tschuggen Grand Hotel – Arosa, Switzerland

 Sunt statiuni care stiu sa foloseasca sezonul de iarna, insa au mari probleme vara, cand in mare parte hotelurile sunt inchise.

Statiunea  Arosa din cantonul Graubünden are un hotel pilot, Tschuggen Grand, care si-a deschis usile sale pentru sezonul de vara, pentru prima data in aproape 80 de ani in vara ce a trecut. De la infiintarea sa in 1929, hotelul a fost dedicat numai sporturilor de iarna .

 

De ce aceasta schimbare a politicii de o viata ? Partial din cauza ca mai multe persoane se indreapta spre munte pentru excelent de mers pe jos  de echitatie si ciclism montan rural inconjurator Arosa. De asemenea, din cauza spa-ului nou senzational creat pentru hotel de arhitectul elvetian Mario Botta .

Patru niveluri ale spa-ului sunt iluminate de  sus de noua lucarne de sticla in forma de vela , care creeaza un efect extraordinar la amurg , siluetele impotriva conifere intunecate din jurul hotelului . Piscina conica cu spirale de granit Domodossola  , in timp ce camerele de spa - granit, podelele sunt paradisuri de - artar impadurite calm ,oaspetii pot avea de talasoterapie , tratamente ayurvedice si tratamente de masaj prin Thailanda , Hawaii , Japonia si China .

Iluminatul imaginativ creeaza o ambianta diferita, dupa intuneric , atunci cand oaspetii se pot scufunda in piscina incalzita in afara si privi la stele peste Alpi .

Centrul spa imbina bine cu hotelul adiacente, care a fost reconstruit in anii saizeci, dupa un incendiu, si dat un facelift major in 2005 . Combinarea caldurii rustice a muntilor cu materiale traditionale si cu izbitoare influente de design contemporan, au atras numerosi turisti de la hotelurile concurente.

 

Dar turistii nu trebuie sa se limiteze la spa . Oaspetii pot alege din cele trei restaurante ( un al patrulea, Bündnerstube , serveste mancaruri elvetiene rustice copioase numai in timpul iernii ) . Restaurantul Grand mai mult formale serveste preparate clasice franceze ; La Vetta a rafinat bucataria mediteraneana , cum ar fi scoici si ossetra caviar pe confit mazare cu rosii tocana , in timp ce tariful simplu de La Provence este perfect pentru copii .

 

 

LOCALIZARE

 

Tschuggen Grand Hotel , Sonnenbergstrasse , Arosa , Graubünden , Elvetia (  www.tschuggen.ch ) . Hotelul se afla pe teren mare , in zona mai linistita, la capatul de vest al Arosa  cu vedere la paduri si inelul de munti care inchide capatul vaii . Folosirea masinii este puternic descurajata pentru a obtine liniste , si exista un serviciu gratuit: autobuzul de-a lungul vaii , care leaga statia de hoteluri si telecabine pentru accesul la nivel inalt de vara plimbari sau schi iarna . Hotelul are, de asemenea, propria sa cale ferata,  munte electric si duce turistii la Spa.

 

 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.