Home » Domenii » Eco & Sustenabilitate » Iata ce se poate realiza din peturi goale! Uimitor!

Iata ce se poate realiza din peturi goale! Uimitor!
Peturile folosite cu putina imaginatie, pot fi solutii excelente pentru arta, dar pot fi folosite si pentru o folosinta cotidiana, cum ar fi transportul de persoane!

 Peturile folosite cu putina imaginatie, pot fi solutii excelente pentru arta, dar pot fi folosite si pentru o folosinta cotidiana, cum ar fi transportul de persoane!

  Nu aruncaţi PET-urile! Sere, solarii şi case si barci facute din cel mai comun deşeu produs de gospodăriile din România!

Lumini si Umbre! Iata ce poate iesi!

Pereti pentru casa

 

Casa de Vacanta

Casa

 

Dormitor

Ghiveci pentru Flori

 

 

Aceasta constructie este facuta pe Bratul Dunarii- Sfantu Gheorghe

Transport pe apa

 

 

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0