Home » Domenii » Energie » Erupţia vulcanului Sarychev Peak, surprinsă de NASA

Erupţia vulcanului Sarychev Peak, surprinsă de NASA
Imagini unice de la NASA! Astronauţii au reuşit să suprindă momentul exact al erupţiei unui vulcan.

 

 

Elementul care atrage cel mai mult atenţia este capacul cenuşiu ceţos, despre care cercetătorii spun că este format din vapori de apă împinşi cu o putere foarte mare de norul de cenuşă. Vulcanul SARYCHEV este situat pe o insulă din Arhipelagul Kurile, între Rusia şi Japonia.

Vulcanul nu a mai erupt în ultimii 20 de ani. Asta până pe 12 iunie, când astronauţii, de pe Staţia Spaţială Internatională, au reuşit să suprindă momentul. Staţia face ocolul Pământului de aproape 16 ori la fiecare 24 de ore.

Vulcanul se afla in Oceanul Pacific intre Japonia si Peninsula Kamcathka, facand parte din Insulele Kuril.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.