Home » Real Estate » English Version » Copilul tau plange la baie?

Copilul tau plange la baie?
Iata solutii salvatoare pentru copii care plang la Baie!

Dacă baia este, în general, o experiență distractivă pentru copilul mic, spălatul pe cap nu este.

S-ar putea ca micuțului să-i placă să se lase pe spate în cadă și să-și ude părul, dar e posibil să-i fie frică la început să bage capul în apă. (Mai târziu o să adore asta!)

Masarea scalpului cu șampon nu va provoca probabil proteste, însă clătirea este adesea înspăimântătoare. Copilului mic îi este frică de senzația neplăcută care apare atunci când săpunul sau șamponul îi intră în ochi.

 

 

Există câteva soluții la această problemă:


Spune-i copilului să se lase pe spate în cadă și să incline capul spre spate; astfel, clătirea se poate face în mare parte fără disconfort, pentru că apa se scurge spre spate (departe de ochi).

 

 

 

 

 

 

 

 Ține un prosopel uscat împăturit în două pe fruntea și pe ochii copilului, pentru ca apa și șamponul să nu ajungă la ochi.

 

Pune-i copilului o pălărie/vizieră de baie, pe care o poți cumpăra de la magazinele cu articole pentru bebeluși sau online. Aceasta este formată de fapt doar dintr-un bor care înconjoară capul pe frunte, deasupra urechilor și la ceafă. Când torni apă pe creștetul copilului, ea nu-i intră în ochi.

 

Nu-l spăla în fiecare zi pe cap; de fapt, este suficient o dată, de două ori pe săptămână.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0