Home » Domenii » Acoperisuri » Tabla si benzi din cupru pentru acoperisuri si fatade

Tabla si benzi din cupru pentru acoperisuri si fatade
Din punct de vedere tehnic si economic cuprul este solutia cea mai buna pentru aplicatii legate de inveliri in constructii.

 
Din punct de vedere tehnic si economic cuprul este solutia cea mai buna pentru aplicatii legate de inveliri in constructii. Acoperisul din tabla de cupru are o durata de viata nelimitata si nu necesita intretinere speciala. Cromatica fatadelor de cupru pentru invelirea-acoperirea cladirilor trece prin mai multe faze.
 
In prima faza are un aspect roscat, lucios. Odata cu inceperea procesului de oxidare luciul este inlocuit cu un strat de oxid de cupru de culoare de rosu inchis spre maroniu. Acest proces dureaza cateva luni. Cu trecerea timpului capata o culoare din ce in ce mai inchisa, dupa care capata un strat de patina de culoare verde.
Durata aparitiei patinei naturale este de cca. 30 ani in mediu rural si intre 10-20 ani in medii urbane, industriale. Suprafata naturala a cuprului il recomanda pentru combinarea cu alte materiale de constructii. Arhitectilor moderni li se ofera oprtunitatea de a crea solutii interesante pentru desing-uri unice.
Gama de laminate TECU este usor de prelucrat si durabila, fiind disponibila in mai multe variante coloristice rosu clasic, maro pre-oxidat, verde pre-patinat.
Hotelul Epoque din Zona Cismigiului din Bucuresti, un hotel de ***** , aflat pe Str. Ionel Perlea, a fost invelit cu aceasta solutie. Iar hotelul arata superb!

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.