Home » Domenii » Constructii Metalice » Impermeabilizarea si protectia betonului - tratamente antiigrasie

Impermeabilizarea si protectia betonului - tratamente antiigrasie
Tratament pentru impermeabilizarea si protectia anticoroziva a betonului, Xypex Concentrate Admix C 1000 este un produs proiectat special ca aditiv pentru beton si pentru folosirea in conditii de turnare a betonului la temperaturi mai joase, cand timpul de priza este foarte lung.

Substantele chimice active din Xypex Concentrate Admix C 1000 reactioneaza cu partea lichida din betonul proaspat si cu compusii de hidratare ai betonului proaspat, provocand o reactie catalitica care creeaza formatii de cristale insolubile sub forma de fibre dendritice in porii, capilarele si microfisurile betonului in formare.

Avantajele utilizarii tratamentului Xypex Concentrate Admix C 1000
1. Impermeabilizare totala: previne pa­trun­de­rea apei sau a altor lichide in beton. (Incercari la 100 m coloana de apa au demonstrat ca betonul ce contine Xypex Concentrate Admix C 1000 este total impermeabil).
2. Protectie marita a betonului: previne patrun­derea apei, a altor lichide sau a substantelor chimice agresive in masa betonului si astfel previne oxidarea armaturii si deteriorarea betonului. Previne de asemenea eflorescenta, fenomenul de gelivatie si alte defecte ce apar din contractia si dilatarea asociate ciclurilor de inghet-dezghet. Pentru betoanele supuse la contactul cu produse petroliere aditivarea elimina efectul de percolare a betonului.

Foralex Izolatii Poduri
3. Cresterea rezistentelor betonului: incer­carile pe epruvete au demonstrat cresteri importante ( 35-40%) a rezistentei la compresiune a betonului ce contine Xypex Concentrate Admix C 1000. Betonul aditivat prezinta deasemenea o aderenta sporita la fata de contact cu betoane vechi, nefiind necesara tratarea rosturilor (conform unui studiu intocmit de INCERTRANS).
4.Avantaje privind costurile: Tratamentul nu implica lucrari de pregatirea suprafetelor si costurile aplicarii ce sunt necesare la tratamentele de suprafata, deoarece materialul este adaugat in amestecul pentru beton in timpul dozarii.
5.Protectia mediului: Produsele XYPEX au fost avizate favorabil de EPA SUA, Agriculture Canada, Ministerul Sanatatii Romania si multe alte agentii de mediu si sanatate din lume.

Realizari ale companiei FORALEX CONSULTING

Poduri si viaducte din beton:Izolatii
►Protectia anticoroziva a platelajului la pod Giurgiu-Russe; Impermeabilizarea si hidroizolarea experimentala la podul Maracineni; ►Tratarea peretilor si pardoselilor la depozitele de materiale antiderapante de la Ortisoara, Milova si Lugoj;
►tunele feroviare si de metrou, pasaje subterane (etansari, impermeabilizari si hidroizolari):
Tunel c.f. Dealul Mare, linia Deva-Brad; Tunel c.f. Banita – Petrosani; Tunel Metrou: statiile Basarab 2, Universitate, Izvor, Semanatoarea, Unirea 1, Titan, Republica, Mihai Bravu, Gara de Nord;


►subsoluri, constructii subterane (etansari, imper­meabilizari si hidroizolari):
hotel Venetia, hotel Astoria; Sediul Guvernului din Piata Victoriei  - subsol si post trafo; Aeroport Otopeni – statia de pompe; Knor ►Otopeni – rezervor de apa potabila, depozit de carburant, fosa septica si adapost ALA
►aeroporturi, piste si platforme:
Baneasa – consolidari platforme degradate de inghet – dezghet; Otopeni – montari balize iluminat piste; Cluj-Napoca – consolidare pista prin frezare de 3-5 cm si incarcari si tratari cu XYPEX
►piscine, rezervoare, cuve fose septice (etansari, impermeabilizari si hidroizolari):
Mogosoaia si Snagov – piscine private; CET VEST Buc – rezervor de apa si bazine de tratare a apei; Macon Deva – cuva de vata minerala; Dacia Pitesti – cuva turn racire; Primarie Focsani – alimentare cu apa oras, rezervor de 5000 m³; Connex GSM Buc. – impermeabilizare structura rezervor de apa 200 m³.

SC FORALEX CONSULTING SRL

APLICATOR AUTORIZAT
AL PRODUSELOR XYPEX
Aleea Raul Targului nr. 2,
Sector 4, Bucuresti, Romania
Tel./Fax: 021 460 67 72
Mob.: 0722 111 350;
           0788 311 205;
           0722 244 225
foralex@zappmobile.ro
foralex3@yahoo.com

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.